REKLAMI GEÇ

Denizli polisi bayramda görevde

Denizli polisi bayramda görevde

Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut, bayram tedbirleriyle ilgili olarak açıklama yaptı. “Bayramın bayram havasında geçmesi için çalışacağız” sözleriyle görevde olduklarını kaydeden Bulut, halkın yoğun olduğu yerlerde tedbirlerin artırıldığını söyledi. Bulut ayrıca vatandaşların bayram boyunca sahte para ve dolandırıcılara karşı dikkatli olmasını istedi.

/ DENİZLİHABER / 7 Ağustos 2013 Çarşamba, 13:58

Denizli Polisi, bayram tedbirlerini aldı. 350 polis bayramda halkın huzuru ve güveni için görevde olacak. Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut, bayram tedbirleriyle ilgili olarak açıklama yaptı. Halkın yoğun olduğu yerlerde tedbirlerin artırıldığını belirten Bulut “ Ramazan Bayramı’nda elimizden gelen tüm gayretlerimizle görev alacağız. Bayramı vatandaşlarımızın güvenli ve huzurlu bir şekilde geçirmeleri bir noktada bayramı bayram havasında geçirmeleri için bizde Denizli Polisi olarak önlemlerimizi aldık. Asayişe ilişkin birkaç gündür yoğunluğumuz var. Tedbirlerimiz zaten başlamıştı. Bugünden itibaren bu yoğunluk daha da artacak. Vatandaşlarımız bayram nedeniyle telaşı maksimum düzeye çıkaracak. Bununla birlikte Bayramyeri, alışveriş merkezleri, mezarlıkların olduğu bölgelerde yoğunluklar yaşanacak. Bu noktada kalabalığın olduğu yerlerde ister istemez bazı sıkıntılar meydana gelebilir. Bu yönde bizde arkadaşlarımızla yoğun tedbirler aldık. Personel planlamalarımızı yaptık. Özellikle yaya ekiplerimiz ve Ocak ayından itibaren göreve başlayan huzur timlerimiz sahada olacak. Bugün ve bayramda bu görevlilerimizi artıracağız. Sivil ekiplerimiz her an her yerden çıkabilir. İnşallah kötü bir olayla karşılaşmayız. Gönül ister ki bayramı bayram havasında geçirelim. Bize düşen hiçbir görev olmamasını temenni ediyorum. Vatandaşlarımızın da olaylarla ilgili bize yardımcı olmalarını istiyoruz” dedi.

Bayramda vatandaşların da sahte para ve dolandırıcılık uygulamaları konusunda dikkatli olmasını isteyen Bulut “Biz tüm tedbirlerimizi aldık; ancak vatandaşlarımız da birçok konuda dikkatli olmalı. Sahte para ve dolandırıcılık konusunda özellikle esnaf vatandaşlarımız dikkatli olmalıdır. AVM ve esnafların yoğun olduğu bölgelerde yaşanacak sahte para olaylarına karşı ihbar konusunda bize yardımcı olsunlar. Böylelikle herkesin bayramı mutlu geçecektir’’ dedi. Ramazan Bayramı boyunca trafik konusu üzerinde de hassas şekilde duracaklarını kaydeden Bulut “Bizin en çok canımızı yakan bayramlardaki trafik kazaları oluyor. Bizim aldığımız tüm tedbirlere ve uygulamalara rağmen kazalar olmaya devam ediyor. Özellikle aşırı hız konusunda vatandaşlarımız dikkatli olmalı. Trafikte kesinlikle taviz vermeyeceğiz. Uygulamalardan sıkıntıya düşenler olacaktır ama; bizim yaptıklarımız vatandaşlarımızın daha huzurlu ve güvenli olması içindir. İnşallah bayram Denizli’de en güzel şekilde geçecek’’ diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı