REKLAMI GEÇ

Bıçaklandı, kaçmaya çalıştı, bu kez kaza yaptı

Bıçaklandı, kaçmaya çalıştı, bu kez kaza yaptı

Denizli’de bacağından bıçaklanan kişi, otomobiliyle kaçmaya çalışırken aşırı kan kaybı sonucu bayıldı. Kendini kaybeden ve ayağı gaz pedalında takılı kalan kişinin kullandığı otomobil, önce karşı yönden gelen araca çarptı. Ardından bir işyerinin bahçesine giren otomobil, park halindeki başka bir otomobile çarparak durabildi.

/ DENİZLİHABER / 24 Aralık 2013 Salı, 18:02

Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)

Olay, Gümüşçay Mahallesi Hal Kavşağı’nda meydana geldi. İsminin Murat Toptamış (35) olduğu öğrenilen sürücü, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından sol bacağından bıçaklandı. Bacağından yaralanan Toptamış, 20 AYF 69 plakalı otomobiline binerek olay yerinden kaçmaya çalışırken, aşırı kan kaybı nedeniyle kendini kaybetti.

Sürücünün bayılmasıyla kontrolden çıkan ve gaz pedalı takılı kalan otomobil, karşı yönden gelen Mesut Kocagül’ün (53) kullandığı 20 P 3292 plakalı otomobile çarptı. Toptamış’ın otomobil içinde baygın olduğunu gören Kacagül, otomobiliyle geriye doğru gitmek istedi. Bu sırada arkadan gelen İsmail Siviş (28) yönetimindeki 34 JR 2157 plakalı otomobille, geriye doğru gelen Kacagül’ün aracına çarptı.

Bu sırada yaralı sürücü Toptamış’ın ayağının gaz pedalında takılı kalması nedeniyle durulamayan otomobil, plastik kapı imalatı yapılan işyerinin bahçesine girdi ve park halindeki 20 AD 428 plakalı araca çarparak durabildi.
Olay, bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedilirken, kazayı gören vatandaşlar olay yerine koştu. Otomobil içinde kanlar içinde ve baygın halde bulunan Murat Toptamış, olay yerine gelen ambulansla Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, Toptamış’ın nerede ve nasıl bıçaklandığı araştırılıyor. Toptamış’ın sağlık durumunun ağır olduğu da öğrenildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı