REKLAMI GEÇ

Genç kadın hamileymiş!

Genç kadın hamileymiş!

Atalar Mahallesi’nde eşini 1,5 yaşındaki kızının gözleri önünde 5 kez bıçaklayan şizofreni hastası Ş.A., ifadesinde eşinin hamile olduğunu söyledi. Sözlü ifadesinde eşinin hamile olduğunu belirten Ş.A.’nın çocuğun başkasından olduğunu iddia ettiği ve tartışmanın da bu nedenle çıktığını dile gelirdiği öğrenildi.

/ DENİZLİHABER / 3 Ekim 2013 Perşembe, 09:56

Atalar Mahallesi’nde, kendisini aldattığını öne sürüp 1.5 yaşındaki kızının gözü önünde eşi Suzan A.’yı göğsünden beş kez bıçaklayıp ağır yaralayan ve şizofreni hastası olduğu öğrenilen 25 yaşındaki Ş.A.’nın, poliste verdiği ilk ifadesi, kan dondurdu. Sözlü ifadesinde eşinin hamile olduğunu belirten Ş.A.’nın çocuğun başkasından olduğunu iddia ettiği ve tartışmanın da bu nedenle çıktığını dile getirdiği öğrenildi.

SOSYAL PAYLAŞIM SİTESİNDE ŞOKE EDEN PAYLAŞIMLAR
Bu arada, Suzan A.’nın, sosyal paylaşım sitesindeki kişisel sayfasında paylaştığı yazı ve fotoğraflar da görenleri şoke etti. Kollarına kesici aletle zarar verip bunun fotoğrafını paylaşan Suzan A.’nın, bir dönem eğlence mekanında çalıştığını, Ş.A.’nın çalışmasına engel olduğunu yazması dikkat çekti.

anons

Öte yandan Suzan A.’nın Denizli Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi’ndeki tedavisinin sürdüğü bildirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı