REKLAMI GEÇ

69 yaşındaki adam komşusunu öldürdü

69 yaşındaki adam komşusunu öldürdü

Mehmetçik Mahallesi’nde işçi emeklisi 69 yaşındaki Ali Teryaki, iddiaya göre kapısına dayanan ve tartıştığı komşusu 40 yaşındaki Mustafa Öztürk’ü göğsünden bıçaklayıp ağır yaraladı. Hastaneye kaldırılan Öztürk hayatını kaybetti. Gözaltına alınan Teryaki, adliyeye sevk edilirken, “Kaderin cilvesi, korksun istedim ama olmadı. Bunların yaşanmaması için çok sabretmiştim” dedi.

/ DENİZLİHABER / 2 Ekim 2013 Çarşamba, 09:07

Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)
Olay, Mehmetçik Mahallesi 2581 Sokak’taki Hilal Apartmanı’nda önceki gece saat 23.30 sıralarında meydana geldi. Bodrum katında oturan evli ve iki çocuk babası Mustafa Öztürk, iddiaya göre bir süre önce bacayı temizleten, kurumların kendi evine dolmasına neden olmakla suçladığı, ikinci katta oturan komşusu Ali Teryaki ile tartışmaya başladı. Komşusunun kapısına dayanan inşaat ustası Öztürk ile Teryaki arasındaki tartışma kavgaya döndü. İşçi emeklisi Teryaki, mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla Öztürk’ü göğsünden yaraladı. Gürültü üzerine evlerinden çıkan diğer komşuların haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Öztürk, müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

KORKUTMAK İSTEMİŞ
Polise teslim olan Ali Teryaki ise ifadesinin alınmasının ardından bugün adliyeye sevk edildi. Kendisini görüntüleyen gazetecilerin sorusu üzerine Teryaki, “Kaderin cilvesi, tartışma çıkmasın diye çok sabrettim, böyle olmasını istemezdim. İsteyerek olmadı. Korksun kaçsın istedim ama olmadı. Üzgünüm” diye konuştu.

DAHA ÖNCE DE TARTIŞMIŞLAR
Ölen Öztürk ile Teryaki’nin daha önce de çeşitli nedenlerden dolayı tartıştıkları ve karakolluk oldukları öğrenildi. Savcılıktaki ifadesinin ardından Ali Teryaki, sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar

halk   -  Bağlantı 14 Ekim 2013, 22:11

bu adami ben biliyorum bu adama ben cok sasırdım

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı