REKLAMI GEÇ

Lütfi İlgün balkondan düşerek can verdi

Lütfi İlgün balkondan düşerek can verdi

Denizli’nin Saltak Caddesi’nden kötü haber. Kentin tanınmış eğitimcilerinden Emekli Öğretmen Lütfi İlgün, oturduğu apartmanın 6’ncı katındaki evinin balkonundan düşerek yaşamını yitirdi.

/ DENİZLİHABER / 2 Haziran 2013 Pazar, 21:50

Ferah IŞIK/DENİZLİ, (DHA) –

Denizli’nin Saltak Caddesi’ndeki 6 katlı bir binanın en üst katında yalnız yaşamaya başladığı ev, kentin tanınmış eğitimcilerinden emekli tarih öğretmeni 57 yaşındaki Lütfi İlgün’ün sonu oldu. Eğitim camiasını yasa boğan olayda, İlgün, balkona çıktığı sırada dengesini kaybedince balkondan düşerek can verdi.

Bir süre önce eşinden boşanarak Saltak Caddesi Erbay Apartmanı’nın 6’ncı katındaki evinde yalnız yaşamaya başlayan emekli tarih öğretmeni Lütfi İlgün dün Çınar Meydanı’nda düzenlenen Taksim Gezi Parkı protestosuna katıldı. Burada baygınlık geçiren İlgün, ambulansla hastaneye kaldırıldı, tedavisinin ardından da taburcu edildi.

Lütfi İlgün, bugün saat 16.00 sıralarında Türk bayrağının asılı olduğu evinin balkonuna çıktı. Yüksek tansiyon hastası olduğu belirtilen İlgün, bir anda dengesini kaybedip balkondan düştü. Görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, İlgün’ün öldüğünü belirledi.

Lütfi İlgün’ün cenazesi otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Morgu’na kaldırıldı.

Yorumlar

ahmet bekir yılmaz   -  Bağlantı 3 Haziran 2013, 11:12

Nazilli Lisesi’nden arkadaşım, ALLAH RAHMET EYLESİN.

Muharrem Güney   -  Bağlantı 3 Haziran 2013, 10:25

Denizli Eğitim Camiası için büyük bir kayıp. Son derece dürüst demokrat adam gibi adamdı. Başımız Sağolsun.

Sanem YILMAZ   -  Bağlantı 3 Haziran 2013, 09:41

Hocammmmmmmmmmmmmmm

UFUK ÇAKIR   -  Bağlantı 3 Haziran 2013, 08:46

1987-1988 yıllarında benim coğrafya öğretmenimdi. Çok iyi bir insan ve eğitimciydi. Allah rahmet eylesin hocam. Mekanınız cennet olur inşallah.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı