REKLAMI GEÇ

DENİZLİ’DE FUHUŞ OPERASYONU

DENİZLİ’DE FUHUŞ OPERASYONU

Denizli’de, polisin bir fuhuş çetesine düzenlediği operasyonda, 53’ü para vererek kadınlarla birlikte olduğu belirlenen toplam 77 kişi gözaltına alındı.

/ DENİZLİHABER / 22 Nisan 2011 Cuma, 19:25

Denizli’de, polisin bir fuhuş çetesine düzenlediği operasyonda, 53’ü para vererek kadınlarla birlikte olduğu belirlenen toplam 77 kişi gözaltına alındı. Çetenin iki üniversite öğrencisinin de aralarında bulunduğu 13 kadını, telefonda “Elinde iyi mal var mı?”, “Servis kaldır” gibi şifreli konuşmalarla erkeklere pazarladığı ortaya çıktı.

Denizli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Ahlak Büro Amirliği ekipleri, istihbarat çalışmasıyla, 47 yaşındaki H. B’nin fuhuşa aracılık ettiğini belirledi. Bunun üzerine H. B, yaklaşık beş ay süreyle teknik takibe alındı. Telefonları dinlenen H. B’nin liderliğini yaptığı çetenin, aralarında iki üniversite öğrencisinin de bulunduğu 13 kadını, para karşılığı erkeklere pazarladığı tespit edildi. Bunun üzerine geçen Çarşamba Denizli, Pamukkale ve Karahayıt ile İzmir’de çok sayıda ev, otel ve pansiyona “servis” adı verilen eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Operasyonda çete kurup, kadınları zorla fuhuşa teşvik edip, yer temin ettikleri ileri sürülen 24 kişi ile para vererek kadınlarla birlikte oldukları belirlenen 53 kişi gözaltına alındı. Kadınlarla birlikte olan; aralarında iş adamı, bankacı ve kamu görevlilerinin de bulunduğu 53 kişi, ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Fuhuşa aracılık eden; aralarında beş yıldızlı otel yöneticileri, turistik tesis sahipleri ve taksicilerin de bulunduğu 24 zanlının sorgulamaları sonucu, kadınları 150 ile 500 TL arasında fiyatlarla erkeklere pazarladıkları anlaşıldı. Otele giden müşterilerin, çete üyelerinden telefonla “Elinde iyi mal var mı”, “Servis kaldır” gibi şifreli konuşmalarla kadın istedikleri belirlendi. Zanlılar, işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı