REKLAMI GEÇ

Kaldırıma çıkıp trafik lambasını devirdi

Kaldırıma çıkıp trafik lambasını devirdi

Denizli’de eşini hastaneye götüren İbrahim Kıyak isimli vatandaş, otomobiliyle özel araç trafiğine kapalı Gazi Bulvarı’na girdi. “Bir anda gözüm karardı. Bilincimi yitirdim” diyen Kıyak, direksiyon hakimiyetini yitirince kaldırıma çıkıp trafik lambasını devirdi. Kazada patlayan ön cam hastaneye götürdüğü eşi Fadime Kıyak’ın yüzünü parçaladı. Kaza sırasında kaldırımda olan vatandaşlar şans eseri ölümden döndü.

/ DENİZLİHABER / 5 Ağustos 2013 Pazartesi, 15:02

Denizli’de sıcaktan fenalaşan bir şoför iddiaya göre kısa süreli şuur kaybı yaşadı. Önce özel araç trafiğine kapalı Gazi Bulvarı’na girdi, ardından direksiyon hakimiyetini yitirip kaldırıma çıktı. Trafik lambasına çarpıp deviren sürücü, hastaneye götürdüğü eşini hastanelik etti. Kazada kaldırımda yürüyen onlarca vatandaş şans eseri ölümden döndü.

Kaza saat 13.30 sularında Gazi Bulvarı’nda yaşandı. Sarayköy İlçesi’nde yaşayan İbrahim Kıyak isimli vatandaş PAÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’nden boyun ağrıları nedeniyle randevu alan eşi Fadime Kıyak’ı kızı Neşe Kıyak ile birlikte hastaneye getirmek için kente geldi.

Denizli-gazi-bulvari-trafik-kazasi-ic2

45 HB 7481 plakalı otomobiliyle İstasyon Caddesi’nden şehir merkezine giren Kıyak, iddiaya göre aşırı sıcaktan bunalıp fenalaştı, özel araç trafiğine kapalı olmasına rağmen Gazi Bulvarı’na giren Kıyak, Maliye Sarayı kavşağında direksiyon hakimiyetini kaybedip kaldırıma çıktı. Büyük bir gürültüyle trafik lambası direğine çarpan otomobil, direği altına aldı.

Denizli-gazi-bulvari-trafik-kazasi-ic1

Çarpmanın etkisiyle patlayan ön cam, ön koltukta oturan Fadime Kıyak’ın yüzüne onlarca cam kırığının saplanmasına neden oldu. Annesini çarpma sırasında arkadan refleksle tutan kızı Neşe Kıyak, kaza sonrası otomobilden indirerek yakındaki bir dükkanın önüne oturttu. Yüzü kanlar içindeki Fadime Kıyak’a 112 ekipleri gelinceye kadar sarılıp sakinleştirmeye çalışan kızı Neşe Kıyak, “Uyumak istiyorum” diyen annesini uyanık tutmaya çalıştı.

Kaza sonrası olay yerine ulaşan polise “Eşimi hastaneye götürmek için geldim. Valilik önünden caddeye girdim. Gözüm açık ama sanki kalbim durdu. Ne yaptığımı bilmiyorum. Sonra direğe çarpınca kendime geldim” sözleriyle kazayı anlattı.

Kazada yaralanan Fadime Kıyak 112 ekiplerince Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, görgü tanıklarının ifadelerine göre kaza sırasında kaldırımda olan onlarca vatandaş, şans eseri ölümden döndü.

Yorumlar

alican kaya   -  Bağlantı 5 Ağustos 2013, 16:29

allaha şükür kaza ucuz atlatılmış sadece yaralı var ama şimdi sen ilçedesin belki o caddenin özel araç trafiğine kapalı olduğunu bilmezsin ama abi yapma çevre yolundan gitsen daha iyiydi be abi neden şehir içi trafiğine girersin ayrıca buradan diğer araç sürücülerine sesleniyorum ve belediye zabıta ekiplerine sesleniyorum 154 de şikayet ettim ama tabi bu kuralları koyan belediye zabıta trafik olarak bakan şubenin numarası yok ortalıkta oraya da edeceğim ama bulamadım neden orada ekip beklemiyor ve vatandaşımıza o tabelaları öğretmiyorlar yol üzerinde duran bir tabelaya herkesin bakması gerekir hemen cezai işlem uygulamaya koymasınlar her gün bir ekip buralarda görevlendirip alıştırmaları gerekiyor veya metrobüs güzergahı geniş yollara ayrılması gerekiyor nerde geniş yol var gerçi oda meçhul

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı