REKLAMI GEÇ

Şanlıurfa’dan gelen mevsimlik işçileri taşıyan otobüs devrildi: 15 işçi yaralandı

Şanlıurfa’dan gelen mevsimlik işçileri taşıyan otobüs devrildi: 15 işçi yaralandı

Denizli’deki bahçelerde çalışmak üzere Şanlıurfa’dan mevsimlik işçi getiren otobüs Çal’da devrildi. Kazada 15 kişi yaralandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Temmuz 2023 Cumartesi, 18:38

Denizli’nin Çal ilçesinde A.M. idaresindeki 63 AFU 453 plakalı işçileri taşıyan servis henüz bilinmeyen bir sebepten kontrolden çıkarak yol kenarındaki şarampole devrildi. İhbar üzerine kaza yerine jandarma, polis, itfaiye ve çevre ilçelerden de çok sayıda sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan 1’i yaşı küçük çocuk olmak üzere 15 kişi çevre hastanelere kaldırıldı. Kazada yaralanan kişilerin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Kazada yaralanan yolcuların Şanlıurfa’dan ekmek parası için gelen işçilerin olduğu, serinlemek için Hançalar Mesire Alanı’na gittikleri ve Kıralan’a doğru döndükleri sırada kazanın meydana geldiği öğrenildi.

Yorumlar

Remzi T.   -  Bağlantı 23 Temmuz 2023, 01:49

Allah korumuş can kaybı olmamış. Fakat işçilerin serinlemek için oraya gittikleri – hançalar mesire alanına- ve geri döndükleri doğru olamaz. Muhtemelen hançalar civarında bir yerde çapa ve benzeri bir işten geri dönüyorlardı. Gerçek gazetecilik de..

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı