REKLAMI GEÇ

Turex otobüsü ile otomobil çarpıştı: 7 yaralı

Turex otobüsü ile otomobil çarpıştı: 7 yaralı

Denizli’de yine bir Turex halk otobüsünün karıştığı kazada 2’si ağır 7 kişi yaralandı.

/ DENİZLİHABER / 11 Ağustos 2013 Pazar, 12:07

Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)
Kaza, Adalet Mahallesi 29 Ekim Bulvarı ile Tuna Caddesi’nin kesiştiği kavşakta dün saat 12.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Günay Tuman (45) yönetimindeki 20 FY 984 plakalı Denizli Belediyesi Denetimli Özel Halk otobüsü, caddeden bulvara aniden çıkınca, Ahmet Kuş (35) yönetimindeki 34 JN 3592 plakalı otomobille çarpıştı. Otomobil hurdaya dönerken, yolcu otobüsü ise kaldırıma çıktı. Kazada, otobüs ve otomobildeki 7 kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda ambulans ve polis sevk edildi.

Kazanın ardından otobüste bulunan yaralı yolcular, araçtan indi. Otomobil içindeki yaralılar sürücü Ahmet Kuş ile ağabeyi Abdülbahri Kuş (37) ve otobüsteki yaralı yolcular Abdurrahman Cen (30), Deniz Cen (31), Burhanettin Beşer (39), Mustafa Öz (43) ve Osman Koç (88) ambulanslarla Servergazi ve Denizli Devlet hastanelerine kaldırıldı. Yaralılardan Ahmet Kuş ile Abdülbahri Kuş’un sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorumlar

şahin   -  Bağlantı 12 Kasım 2013, 18:00

12 kasımda freni patlayan otobüs dehşet saçtı.turex 9 numara

BAHRİ BİÇER   -  Bağlantı 27 Eylül 2013, 09:41

turex otobüsleri dememek lazım.onlar turex jetleri.şehir içinde uçuyorlar…

kadir kaşıkcı   -  Bağlantı 18 Ağustos 2013, 02:50

yaklaşık 2 ay önce menzir sitesi kavşağına doğru normal bir şekilde yol alırken ytola çıkmak için bekleyen tureks otobüsüne selektör yaptım. tam otobüsü geçerken adam soluna hiç bakmadan gaza bastı sola kırdım ama aracımın sağ arkasından vurmasına engel olamadım. adam gayet pişkin umurunda değil. aracımın ilk kazası oldu. %100 karşı taraf kusurlu çıktı aracım yaptırıldı ama değer kaybetti. inşallah bunlardan en kısa zamanda kurtuluruz.

Hakan   -  Bağlantı 12 Ağustos 2013, 16:15

Evim o civarda hemen hemen ayda 1 kazaya rastlıyorum o kavşakta, bence hatalı bir kavşak ve oldukça dar, büyük araç o kavşağa girdiğinde önü ya da arkası dışarıda kalıyor ayrıca Ben yolda turex araçlarını gördüğümde ya yol veriyorum ya da duruyorum büyük araç olduklarından sizin hayatınızı hiçe sayıyorlar çınarda sadece onlara ayrılmış yolda bile abartısız söylüyorum 80-90 km hız yapıyorlar bir çok kez şahit oldum.

Murat SAYDAM   -  Bağlantı 12 Ağustos 2013, 12:44

Ben bir Denizlili olarak, vatandaşın artık uyanmasını, bu turexten bir an önce kurtulunması gerektiğini düşünüyorum.Yetti bitti bu turexciler.Nerde kaza orda turex.Elin bitlislisi gelmiş Ege nin göbeğinde Denizlimizde at koşturuyor, bizim insanlarda aval aval bakıyor.Uyanın artık uyanın eyyyyyy Denizli…

osman uğur   -  Bağlantı 12 Ağustos 2013, 07:45

sözde DENETİMLİ ÖZEL HALK OTOBÜSLERİ….. ne denetimi yaaaa bırakın bu yalanları.beşikdeki coçuğu kandırıyorlar.tam gün yani 14 saat direksiyon salla para üstü derdi yetmiyormuş gibi zamanla yarış daha bu şöför arkadaşlardan ne bekliyebiliriz ki. eyyyy denizli halkı lütfen uyumaya devam edelim.

Tevfik Karataş   -  Bağlantı 11 Ağustos 2013, 21:29

Bu kavşakla Türkiye Trafik Kazalarını Önleme Derneği Denizli Şubesi olarak gerekli çalışmalar yapılmıştır.Bu kavşakla ilgili olarak Denizli Belediyesinden Derneğimize Gönderilen yazı.15 NİSAN 2013 tarihlidir.İşte Belediyenin gönderdiği yazı.
Şehrimiz Adalet Mahallesi Hasan Gönüllü Bulvarı üzerinde bulunan Afet Deposu- Bilgin Market önündeki Tuna Caddesi kesişimi kontrolsuz kavşağa, sinyalizasyon kurulması ve gerekli trafik işaretleri ile ilgili düzenlemelerin yapılması ile ilgili talebiniz incelenmiştir.Şehir içindeki arter caddelerde ve kontrolsuz kavşaklarda sinyalizasyon ışıkları tesis edilmesi, yaya ve araç trafik akışı doğrultusunda bazı kriterlerin sağlanması halinde, İl Trafik Komisyonu Başkanlığı kararı ile yapılmaktadır. Talebiniz olan Hasan Gönüllü Bulvarı – Tuna Caddesi kavşağı sinyalizasyon ışık tesisi ve trafik düzenlemesi, daha önce İl Trafik Komisyonunda görüşülmüş ve kavşağın fiziki ve geometrik düzenlemesinin yapılmasına karar verilmiştir. Söz konusu kontrolsuz kavşakta Belediyemizce program dahilinde gerekli Trafik Düzenlemeleri yapılacaktır.
Saygılarımızla.

huseyin   -  Bağlantı 11 Ağustos 2013, 19:57

cem bey çok haklısınız ama bu belediye oldugu sürece bu turex denizliden gitmeyecek seçimlerden hemen sonra sözleşmesi bittiyor eger akp seçilirse yenilicekler seçilmezse anında bırakıp gitcekler gitmek zorunda kalcaklar çünkü kolluyacak birini bulamıcaklar karşısında ama gün gelir devran döner inşallah…

adem   -  Bağlantı 11 Ağustos 2013, 16:43

bir denizli li olarak denizli belediye sini kınıyorum bu turex firmasını niye denetlemiyoryollarda adeta ralli yapıyor adamlar bunlara kim dur diyecek..

serkan özbek   -  Bağlantı 11 Ağustos 2013, 14:24

4 defa şikayet ettim merkezlerine dönüş bile yapmadılar. Yollarda başka araç yok gibi gidiyorlar. Daha çok kaza olur.

cem   -  Bağlantı 11 Ağustos 2013, 14:08

turex denizlide insan bırakmıcak en sonunda buralardan başka şehirlere göç etcez.allah yardımcımız olsun.

ünal dalyan   -  Bağlantı 11 Ağustos 2013, 13:28

ŞÜKRÜ bey yorumunda çokk ama çok haklı denizlide araç kullanan kime sorarsanız sorun un aynı şeyi söylüyecekdir turex otobüs şöförleri tam bir canavar hepsinin psikolojik eğitimden geçmesi gerekir bu kaçıncı kaza ehliyeti hepsi kasaptan almış ne kural tanıyorlar ne başka bir şey

şükrü gül   -  Bağlantı 11 Ağustos 2013, 12:39

kardeşim bu turex otobüsleri bi canavar ne yol verirler ne dururlar.hakikaten çok ama çooookkk tehlikeliler.Yetkililer ilgilensin lütfen.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı