REKLAMI GEÇ

Polis intiharına çok yönlü soruşturma

Polis intiharına çok yönlü soruşturma

Çarşı Polis Merkezi’nin önünde ekip otosunda intihar eden 20 yıllık Polis Memuru Fatih Yılmaz’ın ölümü soruşturuluyor. Adli soruşturma devam ederken, Denizli Valiliği İçişleri Bakanlığı’ndan müfettiş istedi.

/ DENİZLİHABER / 7 Ağustos 2013 Çarşamba, 16:08

Denizli Valiliği, 5 Ağustos tarihinde Çınar Polis Merkezi önünde ekip otosu içinde 20 yıllık polis memuru Fatih Yılmaz’ın intihar etmesi olayı ile ilgili olarak yazılı açıklama yaptı. Adli soruşturmanın Cumhuriyet Savcılığı tarafından yürütüldüğünün vurgulandığı açıklamada, İçişleri Bakanlığı’ndan da müfettiş talep edildiği belirtildi.

Valilikten yapılan açıklama şöyle: “05.08.2013 günü saat 16:06 sıralarında İlimiz Çınar Polis Merkez Amirliği önünde ekip arabası içinde kendisine ait tabanca ile intihar eden İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünde görevli Polis Memuru Fatih Yılmaz’ın Ölümü ile ilgili olarak; adli yönden Denizli Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma açılmış olup tahkikat devam etmektedir. İdari yönden ise konunun araştırılması için İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığından Müfettiş talebinde bulunulmuştur. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

anons

Polis memuru Fatih Yılmaz’ın intiharına amir baskısı ve basit nedenlerle hakkında soruşturma açılarak idari baskıda bulunulmasının yol açtığı iddia ediliyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı