REKLAMI GEÇ

Azrail’e ikinci çalımı atamadı

Azrail’e ikinci çalımı atamadı

Denizli-İzmir Karayolu Kumkısık kavşağında kontrolünü kaybettiği aracıyla refüje çıkarak ölümden dönen 46 yaşındaki Hasan Coşkun, yoldan geçen araçlardan yardım isterken bir başka otomobilin çarpması sonrası yaşamını yitirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Aralık 2014 Pazartesi, 21:17

Denizli’de Kumkısık kavşağında akşam saatlerinde yaşanan bir kaza, talihsizliğin bu kadarına da pes dedirtecek cinsten. İzmir-Denizli istikametinde seyir halinde olan Hasan Coşkun yönetimindeki 20 ZR 810 plakalı otomobil, yağış nedeniyle Denizli-İzmir Karayolu Kumkısık Kavşağı’nda kontrolden çıktı. Görgü tanıklarının ifadesine göre 46 yaşındaki Hasan Coşkun’un otomobili önce kavşağa çarptı. Çarpmanın ardından yolun sağına savrulan otomobil, yeniden sol şeride geçip orta refüje çıkarak durdu.

Kazadan şans eseri burnu bile kanamadan kurtulup Azrail’e deyim yerindeyse çalım atan Hasan Coşkun, kazanın şokunu atlattıktan sonra yoldan geçen araçlardan yardım istemek için otomobilden çıktı. İşte ne olduysa, o sırada oldu. Yardım için durdurmak istediği otomobillerden biri Hasan Coşkun’u fark etmeyince korkunç kaza gerçekleşti.

37 yaşındaki Cafer U. idaresindeki hafif ticari araç Kumkısık Kavşağı’ndan geçerken hızla Hasan Coşkun’a çarptı. Ancak yaklaşık otuz metre sonra durabilen Cafer U.’nun çarptığı Hasan Coşkun, feci şekilde olay yerinde can verdi.

Birkaç dakika içinde iki kez trafik kazası geçiren talihsiz sürücü Çoşkun’un cesedi, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Tıp Fakültesi Hastanesi Morguna kaldırılırken ticari aracın sürücüsü Cafer U, göz altına alındı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı