REKLAMI GEÇ

6 ilçede 12 ayrı operasyon: 14 gözaltı

6 ilçede 12 ayrı operasyon: 14 gözaltı

Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Denizli merkez, Acıpayam, Baklan, Çivril, Honaz ve Serinhisar ilçelerinde gerçekleştirdiği 12 ayrı operasyonda, uyuşturucu madde kaçaklığı yapma suçundan 14 kişiyi gözaltına aldı.

/ DENİZLİHABER / 7 Ağustos 2013 Çarşamba, 12:02

Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Denizli merkez ve ilçelerinde uyuşturucu operasyonu düzenledi. Operasyonda 14 kişi gözaltına alındı.

İl Jandarma Komutanlığında yapılan yazılı açıklamada, Merkez ilçe ile Acıpayam, Baklan, Çivril, Honaz ve Serinhisar ilçelerinde yasadışı ekim ve uyuşturucu madde kaçakçılığına yönelik, operasyon gerçekleştirdi. Son on gün içerisinde 12 ayrı operasyon düzenleyen Jandarma ekipleri, 3 bin 208 gram esrar, 2 bin 859 kök kenevir, 85 adet ecstasy hap ele geçirdi.

Olayla ilgili gözaltına alınan 14 kişiden 1’i sevk edildiği adli makamlarca tutuklandığı diğer 13 kişinin ise tutuksuz olarak yargılanmak üzere serbest bırakıldığı öğrenildi.

2948 PAKET SİGARA ELE GEÇİRİLDİ
İl Jandarma Komutanlığı ekipleri ayrıca, Acıpayam, Bozkurt ve Honaz, ilçelerinde sigara kaçakçılığına yönelik, gerçekleştirdiği 4 ayrı operasyonda 2 bin 948 paket kaçak sigara ele geçirdi.

Operasyonda gözaltına alınan 4 kişinin ise hakkında yasal işlem yapıldığı bildirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı