REKLAMI GEÇ

Emniyet müdürlüğü asayiş çalışmalarını kamuoyu ile paylaştı

Emniyet müdürlüğü asayiş çalışmalarını kamuoyu ile paylaştı

Denizli Emniyet Müdürlüğü bir haftalık asayiş çalışmalarını kamuoyu ile paylaştı. Yapılan denetimler sonucu il genelinde meydana gelen 599 olayda, olaylara karışan 380 kişiden 328’inin yakalanarak işlem yapıldığı belirtildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Kasım 2019 Pazartesi, 18:32

Denizli Emniyet Müdürlüğü, asayiş çalışmalarını kamuoyu ile paylaştı. İl merkezi ve ilçelerde bir hafta içinde 599 asayiş olayının meydana geldiği belirtildi. Bu olaylara karışanlardan 380 kişiden 328 kişinin yakalandığı ve bu kişilerden 21’inin gözaltına alındığı ve bunlardan da 7’sinin çıkarıldıkları mahkemece tutuklandıkları belirtildi. Diğer taraftan yapılan açıklamada adli makamlardan gelen 157 yakalama emri bulunan kişilerden 62’sinin yakalandığı ve adli makamlara tutuklandığı kaydedildi.

157 UMUMA AÇIK VE İSTİRAHAT EĞLENCE YERİ DENETLENDİ
Denizli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri 157 umuma açık ve istirahat eğlence yerini denetledi. Yapılan bu denetimler sonucu ruhsatsız olarak faaliyet gösterdiği tespit edilen bir işyerinin faaliyetlerine son verdirildi. 12 işyerine ise konsomatrislik yaptırmaktan idari yaptırımlar uygulandı ve bu işyerlerinde izinsiz olarak çalıştığı tespit edilen 17 yabancı uyruklu bayan sınır dışı edilmek üzere ilgili kuruma teslim edildi.

Ayrıca geçici konaklama yerlerine yönelik olarak yapılan kontrol ve denetimler neticesinde ise (18) ayrı adreste bulunan toplam (433) Apart dairesi kontrol edilmiş (9) apart dairesi Sahibine / yetkilisine 1774 Sayılı Kimlik Bildirme Kanunu kapsamında, Kimlik Bildirim Sistemine konaklayan şahısların günlük bildirimlerini yapmamaktan, Toplam: 73 bin 521 lira
TL idari para cezası uygulandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı