REKLAMI GEÇ

İHBARLA GELEN BAŞARI

Denizli Polisi 155’e gelen bir ihbar üzerine durdurduğu otomobilde 12 kilogram 229 gram ağırlığında eroin yakaladı. Araçta bulunan iki kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, 06 RTZ 88 plakalı Renault Safrane marka otomobilin Rahşan Ecevit’in daha sonra kamu ihalesiyle satılan eski makam otomobili olduğu ortaya çıktı.

/ DENİZLİHABER / 10 Ağustos 2007 Cuma, 00:00

Denizli’de önceki gün “155 Polis İmdat” hattını arayan kimliği belirsiz kişi, Van’dan bir otomobille yüklü miktarda uyuşturucunun Denizli’ye getileceği ihbarında bulundu. İhbarı değerlendiren Denizli Polisi, Denizli Afyon Karayolu üzerindeki Pamukkale Kavşağı’nda otomobili beklemeye başladı. Saat 20.00 sularında ihbar edilen 06 RTZ 88 plakalı otomobili durduran Denizli Polisi, içindeki S. E. ve A. E.’yi gözaltına aldıktan sonra araçta eroin aramaya başladı. Uzun süren uğraş sonrasında otomobilin arka kapı döşemelerinin içine gizlenmiş olan uyuşturuya ulalışdı.

Her biri yaklaşık < ?xml:namespace prefix = st1 ns = “urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags” />500 gramağırlığındaki 24 paket halinde otomobile gizlenmiş toplam12 kg229 gr ağırlığındaki uyuşturucu maddenin eroin olduğu anlaşıldı.

Otomobilde gözaltına alınan iki zanlı, sabah saatlerinde çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Denizli Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.

Denizli Polisi’nin operasyonla ilgili yürüttüğü çok yönlü soruşturmada otomobilin ANA SOL D Hükümeti döneminde Başbakanlık koltuğuna oturan Bülent Ecevit’in o dönemde eşi Rahşan Ecevit’e tahsis ettiği eski makam otomobili olduğu da ortaya çıktı. 06 RTZ 88 plakalı

Renault Safrane marka otomobilin geçtiğimiz yıllarda gerçekleştirilen bir ihaleyle satıldığı öğrenildi.

Denizli Emniyet Müdürlüğü yetkilileri olayla ilgili yürütülen soruşturmada bağlantıların ortaya çıkarmaya çalışıldığını bildirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı