REKLAMI GEÇ

O isim AK Parti Merkezefendi eski ilçe başkanının kardeşi çıktı

O isim AK Parti Merkezefendi eski ilçe başkanının kardeşi çıktı

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) hukukçular yapılanmasına yönelik operasyonda gözaltı kararı verilen avukatlardan birisinin, AK Parti Merkezefendi eski İlçe Başkanı Ahmet Kayhan’ın kardeşi olduğu bildirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Ağustos 2016 Cumartesi, 11:19

FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişimi sonrası yürütülen soruşturmalar kapsamında dün avukatlara yönelik bir operasyonun düğmesine basılmıştı. Bu operasyonda gözaltı kararı olan avukatların isimleri de belli oldu.

Gözaltı kararı verilen, ofis ve evlerinde arama yapılan avukatların Kadir Kurucu, damadı Muhammet İkbal Çil, Hüdai Kaplan, Hüdai Kayhan, Yusuf Yılmaz, Ersen Teke, Özcan Aksoy ve Muammer Güler olduğu belirtiliyor.

Cumhuriyet savcılığının FETÖ soruşturmasından gözaltı kararı verdiği isimler arasında yer alan Hüdai Kayhan’ın, daha önce işadamlarına yönelik gerçekleştirilen operasyonda tutuklanan AK Parti Merkezefendi eski İlçe Başkanı Ahmet Kayhan’ın kardeşi olduğu öğrenildi.

MAKSUT KAPLAN’DAN AÇIKLAMA
FETÖ soruşturması kapsamında adı gözaltı kararı bulunanlar arasında geçen Av. Maksut Kaplan, Denizlihaber.com’a “Bu soruşturma ile benim alakam yok. Sanırım isim baş harfleri benzerliği ve birinin Acıpayamlı olduğuna ilişkin haberlerden hareketle habere adım yazılmış. İsmimin hemen haberden çıkarılması ve düzeltme yapılması dileğiyle” açıklamasını yaptı. 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı