REKLAMI GEÇ

İŞTE ZANLILARIN İLK GÖRÜNTÜLERİ!

İŞTE ZANLILARIN İLK GÖRÜNTÜLERİ!

PTT Şubesi önünde Pazartesi saat 03.30’da meydana gelen patlamayla ilgili olarak soruşturma devam ederken olayı gerçekleştiren şahısların görüntüleri güvenlik kameralarına yansıdı. İşte zanlıların ilk görüntüleri.

/ DENİZLİHABER / 11 Ocak 2011 Salı, 15:00

Denizli’de İncilipınar Mahallesi’ndeki PTT Şubesi önünde meydana gelen patlamaya, şişe içine hazırlanan basınç etkili, parça tesirli bomba düzeneğinin neden olduğu belirlendi. Olay, pazartesi günü saat 03.30 sıralarında meydana geldi. PTT Şubesi’nin demir kapısına, kimliği belirlenemeyen kişi veya kişiler tarafından bırakılan pet şişe, büyük bir gürültüyle patladı. Patlamada PTT Şubesi’nin camları kırılırken, demir kapısı ve giriş bölümünde hasar oluştu. Patlama gece geç saatlerde meydana geldiği için yaralanan olmadı.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatılırken, bombayı biri kadın iki kişinin patlattığı ortaya çıktı. Olayı gerçekleştirenler ise bölgede bulunan işyerlerinin güvenlik kameralarına yakalandı. Kar maskeli oldukları görünen kişiler olay öncesi telefonla görüşürken görüntüleniyor. PTT Şubesinin arka sokağında dolaşan genç bir kadın ve erkeğin yüzleri ise kar maskeli. Olayı gerçekleştirmek için sokak içerisinde dolaşan zanlılar, kararsız hareketler içinde….
İşte o karaler…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı