REKLAMI GEÇ

KAPKAÇ PARASIYLA GAZİNODA EĞLENDİLER

KAPKAÇ PARASIYLA GAZİNODA EĞLENDİLER

Denizli’de borçlarını ödemek için bankadan kredi çeken Aysel M.’nin (52), çantasını kapkaç yaparak alan G.Ö. ve Y.D, 11 bin TL ile gazinoda eğlendi. Polis tarafından yakalanan iki kişinin çaldıkları paradan 289 TL geriye kaldı.

/ DENİZLİHABER / 11 Ocak 2011 Salı, 17:45

Olay, 29 Aralık’ta İstiklal Caddesi Halk Kütüphanesi arkasında saat 15.00 sıralarında meydana geldi. Bir miktar borcu bulunan Aysel M. Ziraat Bankası’ndan 11 bin TL kredi çekti. Krediyi siyah bir poşet içinde çantasına koyduktan sonra evine doğru yola çıkan Aysel M’yi takip eden iki kişi, içinde 11 bin TL bulunan çantasını kapkaç suretiyle alarak kayıplara karıştı.

Olay yerine çağrılan polis kapkaççıların izine rastlayamadı. Denizli Emniyeti Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri Aysel M.’nin yürüdüğü cadde ve sokaklardaki işyeri güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

Bankanın ve çok sayıda işyerinin kameraları inceleyen polis kapkaç olayını G.Ö. (32) ve Y.D.’nin (26) yaptığını belirledi. İki zanlının kredi çeken Aysel M’yi bankadan çıktıktan sonra yaklaşık 1 kilometre takip edip, sakin bir sokakta kapkaç olayını yaptıkları belirlendi.

Polis tarafından kimlikleri belirlenen iki zanlı aynı bankanın önünde yakalandı. Gözaltına alınan iki zanlının 11 bin TL’yi olay sonrası Aydın ve Kuşadası’na giderek gazinolarda eğlenmek için harcadıkları tespit edildi. G.Ö. ve Y.D’nin üzerinde yapılan aramada ise 289 TL bulundu. Sorguları tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen G.Ö. ve Y.D. tutuklanarak cezaevine kondu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı