REKLAMI GEÇ

Operasyonlarda 14 şüpheli tutuklandı, çok miktarda uyuşturucu ele geçirildi

Operasyonlarda 14 şüpheli tutuklandı, çok miktarda uyuşturucu ele geçirildi

Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Bürosu ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda yakalanan, özellikle gençleri zehirleyen 14 uyuşturucu taciri tutuklandı. Baskınlarda bir kilogramın üzerinde metamfetamin ve farklı uyuşturucu maddeler ele geçirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Ağustos 2022 Pazartesi, 16:56

Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Bürosu ekipleri, kentte gençleri zehirleyen uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyonlarını sürdürüyor.

Gerçekleştirilen istihbarat çalışmaları sonunda bir kişinin kente uyuşturucu getireceği bilgisinin alınmasının ardından harekete geçen ekipler, düzenlenen operasyonda zanlıyı gözaltına aldı. Şüphelinin üzerinde ve eşyaları arasında yapılan aramalarda 568 gram metamfetamin ele geçirildi.

Zanlının ifadeleri doğrultusunda soruşturmayı derinleştiren polis, bu kez de kente zehir taşıyan bir aracı takibe aldı. Polis, il sınırlarına giren aracı durdurdu, içinde bulunan 3 şüpheliyi gözaltına aldı. Araç içinde yapılan aramada ise 452 gram metamfetamin ele geçirildi.

BİR HAFTADA 14 TUTUKLAMA
Her iki operasyon ile birlikte hafta içinde gerçekleştirilen baskınlarda gözaltına alınan 14 şüpheli işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Zanlılar tutuklandı.

Bir haftalık süreçte yapılan baskınlarda ise bir kilogram 255 gram metamfetamin 40 uyuşturucu hap, skunk, eroin, esrar, sentetik kannabinoid maddesi ve bir tabanca ile tabancaya ait 60 mermi ele geçirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı