REKLAMI GEÇ

PAÜ’lü Gamze kaza kurbanı

PAÜ’lü Gamze kaza kurbanı

Pamukkale Üniversitesi Öğrencisi 23 Yaşındaki Gamze Gül, Marmaris’te erkek arkadaşıyla birlikte geçirdiği kazada hayatını kaybetti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Ocak 2015 Cuma, 16:09

Kaza, dün gece Marmaris-Datça karayolunda meydana geldi. Datça’da elektronik eşya bayiliği ve bateristlik yapan Çağdaş İçten (22), Pamukkale Üniversitesi’nde antrenörlük okuyan kız arkadaşı Gamze Gül (23) ile Marmaris’te akşam yemeği yedi. İkili, geç saatlerde Gamze Gül’ün babasına ait 48 R 6366 plakalı otomobille Datça’ya dönmek için yola çıktı. İçten’ın kullandığı araç, Yeşildeniz mevkiinde kontrolden çıkarak takla atıp 50 metre sürüklendi.

ARAÇTAN FIRLADI
Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen jandarma ve sağlık ekipleri, kazada araçtan fırlayan Gül’ün hayatını kaybettiğini tespit etti. Ağır yaralanan Çağdaş İçten ise, önce Marmaris’te özel bir hastaneye, ardından da Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. İçten’in hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenilirken, Gamze Gül’ün cesedi Marmaris Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Aracı kullanan İçten’in 170 promil alkollü olduğu iddia edildi.

O AKŞAM BARIŞMIŞLAR
Gül ve İçten’in daha önce sevgili oldukları ve geçen yıl ayrıldıkları öğrenildi. İki genç o akşam tekrar bir araya gelerek barışmıştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı