REKLAMI GEÇ

Reyhanlı’dan Denizli’ye yaralılar geldi mi?

Reyhanlı’dan Denizli’ye yaralılar geldi mi?

Hatay’ın Reyhanlı İlçesi’nde 46 kişinin ölümü ve onlarca kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan bombalı saldırılar, her ne kadar yayın yasağı konulsa da vatandaşın gündeminde ilk sıraya oturdu. Denizli’deki hastanelere Reyhanlı’dan yararılar sevk edildiği haberleri, vatandaşları harekete geçirdi. Vatandaşlar, yaralı olup olmadığını öğrenmek için Denizli’deki hastaneleri telefon yağmuruna tuttu.

/ DENİZLİHABER / 13 Mayıs 2013 Pazartesi, 12:48

Hatay’ın Reyhanlı İlçesi’ndeki terör saldırısı, ülke gündeminin ilk sırasında. Soruşturmanın gizliliğine zarar vereceği gerekçesiyle saldırı ile ilgili haberlere yayın yasağı konulması da konunun gündeme oturmasını engelleyemedi. Sosyal medyada saldırı ile ilgili çok sayıda tepki paylaşımı yapıldı.

Yayın yasağı fısıltı gazetesi denilen, halk arasındaki dedikodu trafiğini de tetikledi. Ölü ve yaralı sayısının açıklanandan çok daha fazla olduğu yönünde dedikodular arttı. Sosyal medya organlarında, ölü ve yaralı sayısına ilişkin değişik veriler içeren çok sayıda paylaşım yapıldı.
Sosyal medyadaki paylaşımlardan biri de Reyhanlı’dan Denizli’deki hastanelere yaralılar sevk edildiği yönündeydi. Denizli’de yüzlerce vatandaş, hastaneleri arayarak, Reyhanlı’dan yaralıların getirilip getirilmediğini öğrenmek istedi.

Denizli İl Halk Sağlığı Müdürlüğü, Reyhanlı’dan Denizli’ye sevk edilen yaralı olmadığını bildirdi.

Yorumlar

csher   -  Bağlantı 14 Mayıs 2013, 09:36

Kafalarına göre yönetim devam ediyor. burası tc koyun milleti normaldir. durmak yok uyumaya devam.

Ahmet Şevki Gördes   -  Bağlantı 13 Mayıs 2013, 12:54

HASTANENİN YANIK TEDAVİ BÖLÜMÜNE SON ÜÇ GÜNDE YATIŞ YAPAN HASTALAR NEREDEN GELMİŞTİR

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı