REKLAMI GEÇ

Soru işaretleriyle uğurlandı

Soru işaretleriyle uğurlandı

Pamukkale Üniversitesi Hastanesi poliklinikler binasındaki odasında ölü bulunan 37 yaşındaki Yrd. Doç. Dr. Hava Cilan için Tıp Fakültesi Dekanlığı’nda tören düzenlendi. Cilan, meslektaşları tarafından dualarla uğurlanırken, akıllarda ise ölümü ile ilgili soru işaretleri vardı.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 7 Kasım 2014 Cuma, 18:02

Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastaneleri İç Hastalıkları Anabilim Dalı Nefroloji Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Hava Cilan, mesai arkadaşları tarafından odasında ölü bulundu. vücuduna yüksek dozda aneztezik ilaç enjekte ettiği öğrenilen Cilan’ın ölüm sebebi araştırılırken, Tıp Fakültesi Dekanlığı binası önünde tören düzenlendi.

denizli-pau-intihar-ic

Törene, PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Hasan Herken, Fakülte Dekan Yardımcıları Yönetimi kurulu ve mesai arkadaşları katıldı. Tören’de kısa bir konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Bağcı, üniversite olarak üzüntülerinin büyük olduğunu belirtti.

Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Herken, Havva Cilan’ın uzun ve çileli bir eğitim sürecinin ardından Yardımcı Doçentliğe kadar yükseldiğini vurgulayarak, “Bizim mesleğimiz çok çileli bir meslek. Diğer meslek dallarında 37 yaşında emeklilik hayalleri kurulurken bizim mesleğimizde 37’inde yaşama daha yeni başlarsın. Arkadaşımızın çilesi daha büyükmüş ki aramızdan ayrıldı” dedi.

denizli-pau-intihar-anons-1

Okunan duanın ardından Hava Cilan’ın cenazesi, meslektaşları tarafından taşınarak yine hastane morguna kaldırıldı.

Cilan’ın cenazesinin, ailesi tarafından İstanbul’a götürülerek toprağa verileceği öğrenildi.

Yorumlar

Bakış Açısı   -  Bağlantı 7 Kasım 2014, 23:42

Dekanın açıklamasına ve alanına bakın. Olacak açıklama mı bu? Polisle işbirliği yapıp, bu ölümde kusuru olanlar ortaya çıkarılmalı. Var mı öyle polis? Yok.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı