REKLAMI GEÇ

Tavas’ta çiftçilerin kabusu olan 3 hırsızlık zanlısı yakalandı

Tavas’ta çiftçilerin kabusu olan 3 hırsızlık zanlısı yakalandı

Farklı tarihlerde Tavas’ın bir çok mahallesinde meydana gelen hırsızlık olaylarının ardından harekete geçen İl Jandarma Komutanlığı ekipleri 3 zanlıyı gözaltına aldı, bir çok çalıntı malzeme ele geçirdi. Zanlılar çıkarıldıkları mahkemece serbest bırakıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Ocak 2017 Cuma, 11:17

Tavas’ın Orta, Altınova ve Kızılcabölük Mahalleleri’nde birbiri ardına meydana gelen hırsızlık olayları çiftçiyi canından bezdirdi.

Bölgede hırsızlık olaylarının artması üzerine harekete geçen İl Jandarma Komutanlığı ekipleri kapsamlı bir soruşturma başlattı. Elde edilen bilgi ve istihbaratların ışığında operasyon için düğmeye basan jandarma ekipleri 3 zanlıyı gözaltına aldı.

Zanlıların Tavas Orta Mahalle’de sondaj makinesine ait bilgisayar uçları, bilgisayar ve 5 bin lira, Altınova Mahallesi’nde değeri yaklaşık 25 bin lira olan sondaj makinesi uçları, Kızılcabölük Mahallesi’nde ise sulama birliği trafoları ve enerji nakil hatları kablolarının çalınması olaylarına karıştıkları öne sürüldü.

Çalıntı malzemeler sahiplerine teslim edilirken, ifadeleri alınan 3 zanlı mahkemeye sevk edildi. Zanlılar tutuksuz yargılanmaz üzere serbest bırakıldı, 2 zanlının daha yakalanması için çalışmalar sürdürülüyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı