REKLAMI GEÇ

Terör operasyonlarında 13 gözaltı, 8 tutuklama

Terör operasyonlarında 13 gözaltı, 8 tutuklama

Denizli Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri tarafından PKK, FETÖ/PDY ve THKP/C VE Dev Yol Terör Örgütleri yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda 13 kişi gözaltına alındı. Zanlılardan 8’i tutuklandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Ağustos 2020 Pazartesi, 16:50

Denizli Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri tarafından 10-16 Ağustos tarihleri arasında kapsamlı operasyonlar gerçekleştirildi.

FETÖ’DEN 9 GÖZALTI
Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik başlatılan soruşturmada, örgütün hücre evlerinde saklandıkları belirlenen zanlılara yönelik operasyon gerçekleştirildi. Operasyonda 8 şüpheli gözaltına alındı.

Ayrıca, hakkında FETÖ/PDY’ye üye olma suçuyla 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir zanlı da yakalandı. Adliyeye sevk edilen zanlılardan 8’i tutuklandı, 1 zanlı adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

PKK PROPAGANDASINA 3 GÖZALTI
Denizli Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, sosyal medyada terör örgütü PKK’nin propagandasını yaptığı belirlenen zanlılara yönelik de çalışma yürüttü. Soruşturmanın tamamlanmasının ardından zanlılara yönelik operasyon gerçekleştiren polis, 3 kişiyi gözaltına aldı.

THKP/C VE DEV YOL PROPAGANDASI
Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir kişinin de terör örgütleri THKP/C VE Dev Yol ile ilgili sosyal medya paylaşımları yaptığını belirledi. Terör örgütü propagandası yaptığı belirlenen zanlı gözaltına alındı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı