REKLAMI GEÇ

Yaşlı kadını dolandıran 6 şüpheli yakalandı, 4’ü tutuklandı

Yaşlı kadını dolandıran 6 şüpheli yakalandı, 4’ü tutuklandı

Çal’da kendilerini jandarma olarak tanıtarak, yaşlı bir kadının suça karıştı yalanıyla 40 bin lira değerindeki altınlarını dolandırdığı belirlenen 6 şüpheli gerçek jandarmanın Denizli ve Çal’da düzenlediği operasyonla gözaltına alındı. Şüphelilerden 4’ü tutuklandı, iki şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Aralık 2022 Cumartesi, 11:53

Jandarma, Çal’da meydana gelen ve faili meçhul kalan nitelikli dolandırıcılık olayının çözülmesi için kapsamlı bir soruşturma yürüttü.

İlçede ikamet edan yaşlı bir kadının kendilerini jandarma olarak tanıtan dolandırıcıların ağına düştüğü, evde bulunan altınların suçta kullanıldığı yalanıyla korkuttuğu belirlendi. İncelemenin tamamlanmasının ardından altınların kendisine teslim edileceği yalanıyla alan dolandırıcılar kayıplara karıştı.

JANDARMA KAPSAMLI OPERASYON YÜRÜTTÜ
Olayın ardından kapsamlı bir soruşturma yürüten jandarma, 40 bin lira değerindeki altınları alan zanlıları belirledi. JASAT ve Çal İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri A.D., A.A., Z.A., S.A.yı
Denizli’de A.C ve B.E.yi de Burdur’da gözaltına aldı.

İşlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan A.D. A.C. Z.A. ve A.A. tutuklandı, S.A. ve B.E. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı