REKLAMI GEÇ

“Amacımız, AB standartlarına ulaşmak”

“Amacımız, AB standartlarına ulaşmak”

Denizli Bölgesi Hayvancılık Kooperatifleri Birliği Başkanı Mehmet Varol, amaçlarının, hayvansal üretimde, Avrupa Birliği standartlarını yakalamak olduğunu söyledi.

/ DENİZLİHABER / 23 Mayıs 2009 Cumartesi, 17:47

HAY-KOOP Birliği’nin mali genel kurulu, Denizli Ticaret Borsası’nda yapıldı. Düzenlenen toplantıda, hayvancılık alanında faaliyetlerini sürdüren kooperatif üyelerinin sıkıntıları ve sorunlarına çözüm arandı.

< ?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Birliğe bağlı tarımsal kooperatiften 130 temsilcinin katılımıyla gerçekleştirilen mali genel kurul toplantısına, Vali Yardımcısı Nevzat Sinan, AKP Denizli Milletvekili Mithat Ekici, Hay-Koop Denizli Bölge Birliği Başkanı Mehmet Varol ve çok sayıda kooperatif üyesi katıldı.

Birim kooperatiflerin faaliyet gösterdikleri alanlarda, ekonomik açıdan daha da güçlenilmesi ve büyük işletmeler ile rekabet edebilmeleri, pazarda söz sahibi olabilmeleri için kooperatifler arası dayanışmanın temelleri üzerine kurulan Denizli Bölgesi Hayvancılık Kooperatifi Birliği,  kurulduğu tarihten bu yana mevcut potansiyel varlığını koruyarak, planlı hayvancılık ve tarım sistemi ile faaliyetlerine devam ediyor. HAY-KOOP Birliği’nin kuruluşuna öncülük eden tarımsal kooperatiflerin haricinde, birliğe katılan yeni kooperatiflerle üye sayısının 130’a ulaştığı bildirildi. Üyelerin bir araya geldiği toplantıda, sıklıkla yaşanan sorunlar masaya yatırılarak, çözüm önerileri sunuldu.

Genel kurulda konuşan S.S. Denizli Bölgesi Hayvancılık Kooperatifleri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Varol, hayvansal üretimin Avrupa Birliği standartlarında gerçekleşmesini amaç edindiklerini ve HAY-KOOP’un kuruluşu ile üreticilerin karşılaştıkları sorunları dile getirmede ve sorunların çözümünde daha etkin rol almayı amaçladıklarını söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı