REKLAMI GEÇ

Birleşik Büro-İş Denizli’de

Birleşik Büro-İş Denizli’de

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu’na bağlı Birleşik Büro-İş Sendikası’nın, Denizli’deki kuruluş çalışmaları tamamlandı. Sendikanın il temsilciliğini, Hekim Karşin yapıyor.

/ DENİZLİHABER / 14 Eylül 2009 Pazartesi, 18:04

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu’na bağlı Birleşik Büro-İş Sendikası’nın (Birleşik Büro Hizmet Kolu Kamu Emekçileri Sendikası) Denizli’deki kuruluş çalışmaları tamamlandı.
İl temsilciliğini, Hekim Karşin’in yaptığı sendika, geçici bir süre Eğitim-İş Denizli Şubesi’nin olduğu binada hizmet verecek. Çaybaşı Mahallesi 1583 sokakta bulunan temsilcilikte yapılan basın toplantısında, Birleşik Büro-İş İl Temsilcisi Hekim Karşin bir açıklama yaptı. Karşin, “Büro iş kolunda bu zamana değin farklı sendikalarda bu haklı mücadeleyi yürütmüş yöneticiler, işyeri temsilcisi ve üyeler olarak, bugün Birleşik Kamu İşgörenleri Sendikaları Konfederasyonu’na (Birleşik Kamu-İş) bağlı Birleşik Büro-İş Sendikası’nda örgütlenerek, sendikal mücadelemize daha büyük ve daha güçlü olarak burada devam etmeye karar verdik. Bugün Denizli ile yeniden kucaklaşıyoruz. Yarın daha da büyüyeceğiz” dedi.

Karşin, “Ülkemiz üzerinde tezgahlanan oyunların büyüklüğü karşısında, emekçilerin bütün kazanılmış haklarının birer birer elinden alındığı, halkımızın işsizlik ve yoksulluğa teslim edildiği, daha da önemlisi Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kurulan Cumhuriyetimizin tüm kazanımları ve hatta değiştirilemez, değiştirilmesi teklif dahi edilemez temel değerlerinin tartışma konusu yapılarak ortadan kaldırılmaya çalışıldığı bu koşullarda bir olmak, bütün olmak ve hakça mücadelemizi güçlü ve onurlu bir duruşla sergilemek zorundayız. Bunu Mustafa Kemal Atatürk’e ve bu ülkeye borçluyuz” diye konuştu.

Karşin, hangi sendikada örgütlenmiş olursa olsun, büro iş kolunda örgütlü tüm kamu çalışanlarını, Türkiye’ye sahip çıkmaya ve Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu’na bağlı Birleşik Büro-İş Sendikası’nda örgütlenmeye çağırdı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı