REKLAMI GEÇ

Dershaneler Derneği’ne yeni yönetim

Dershaneler Derneği’ne yeni yönetim

Geçtiğimiz günlerde yaptıkları olağanüstü genel kurulla, yönetimi yenileyen Denizli Dershaneler Derneği’nde, başkanlığa Denizli Uğur Dershanesi Kurucusu Mustafa Kemal Arslan başkan seçildi.

/ DENİZLİHABER / 3 Ekim 2009 Cumartesi, 16:15

Denizli Dershaneler Derneği, geçtiğimiz günlerde yaptığı olağanüstü genel kurulla yönetim değişikliğine gitti. Uğur Dershanesi Kurucusu Mustafa Kemal Arslan başkanlığında oluşan yeni yönetim kurulunda, Meltem Dershanesi Müdürü Rahmi Dakak başkan yardımcılığı görevini üstlenirken, Yorum Dershanesi Kurucusu Sabri Yıldız saymanlığa getirildi. Kavram Dershanesi’nden Mehmet Hayıt, Sınav Dershanesi’nden Nurettin Sert ise yönetim kurulu üyeliğine seçildi.

Denizli Dershaneler Derneği Yeni Yönetim Kurulu, Meltem Dershanesi toplantı salonunda basın toplantısı düzenledi. Toplantıda, dershanelerin eğitimdeki önemini vurgulayan Dernek Başkanı Mustafa Kemal Arslan, Denizli’nin dershanecilik adına Türkiye’ye örnek olmasını sağlamak ve eğitimdeki başarısını yükseltmek adına kurulan birliğin, daha aktif çalışacağını söyledi. Denizli’nin ÖSS’de üst üste birincilik almasında Dershaneciler Derneği’nin önemli katkısı olduğunu da vurgulayan Arslan, “Dernek olarak, Denizli’deki tüm dershaneleri denetliyoruz. Dernek tüzüğüne uymayan dershaneleri üyelikten çıkartıyoruz. Dershaneler arasında oto kontrol sistemini geliştirerek, eğitimde kaliteyi yakalamak ve ÖSS, LYS ve LGS’deki başarımızı artırmayı amaçlıyoruz. Yeni yönetim kurulumuz iki yıllığına göreve gelmiştir. Yönetim kurulundaki tüm arkadaşlarımız ve tüm dershane üyeleri önümüzdeki dönemde çok daha etkin, çok daha disiplinli, çok işler üretip eğitim kalitesini daha da yükseklere taşımaya kesin karalıdır” dedi.

“Denizli’yi yeniden birinci yapacağız”
Denizli, geçtiğimiz yıllarda ÖSS’de üst üstte Türkiye birincisi olurken 2009 ÖSS’de üçüncü sıraya düştüğüne dikkat çeken Mustafa Kemal Arslan, Denizli’yi tekrar birinci yapmak için çalışacaklarını belirtti. “Hedefimiz Türkiye Birinciliği” diyen Arslan, öncelikle dershaneleri ziyaret ederek tüzük ve yönetmeliğe uygun hareket edilip edilmediğinin denetleneceğini söyledi. Yönetmeliğe uymayan dershanelerin önce birlik üyeliğinden çıkartılacağını ifade eden Arslan, “Yönetmelik ve tüzüğe aykırı davranan dershaneler eğer derneğimizin üyesi ise birlik üyeliğinden ihraç edilir. Değilse, maliye ve milli eğitime şikayet edilerek gereğinin yapılması sağlanır” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı