REKLAMI GEÇ

DGC’ye ziyaretçi akını

DGC’ye ziyaretçi akını

Denizli Gazeteciler Cemiyeti, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle ziyaretçi akınına uğradı. Siyasiler, basın mensupları ile bir araya gelerek, özel günlerini kutladı.

Başak Özlem Ilgaz İçyüz / DENİZLİHABER / 10 Ocak 2018 Çarşamba, 17:33

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Denizli Gazeteciler Cemiyeti, tüm gün gelen misafirlerini ağırladı.

DGC, CHP YÖNETİMİNİ AĞIRLADI
Denizli Gazeteciler Cemiyeti’ni (DGC) ilk olarak CHP’liler ziyaret etti. CHP İl Başkanı Ali Rıza Ertemur, Pamukkale İlçe Başkanı Osman Tabu ve yöneticiler, Cemiyet Başkanı Osman Nuri Boyacı ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

Tüm basın mensuplarının gününü kutlayan CHP İl Başkanı Ali Rıza Ertemur, basın mensuplarının çalışma koşullarının mevcut iktidar nedeniyle her geçen gün daha da zorlaştığını söyledi. Ertemur, “Yaz kış demeden çalışan, halka bilgi aktaran gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum” dedi.

AK PARTİLİLERDEN ZİYARET
Cemiyetin ikinci konukları ise AK Parti İl Teşkilatı oldu. İl Başkanı Necip Filiz, basının özel gününü kutlayarak, “Sizlere birer çalışan olarak değil, kardeş, arkadaş olarak bakıyoruz. Ülkemizde bu özel günün her zaman hatırlanması ve kutlanması gerekir. Bu günü kutlamanızda vesile olan değerli insanlara da teşekkür ediyorum. 7 Haziran seçimlerinde bizimle çalışan iki arkadaşımızı trafik kazasında kaybettik, Allah’tan rahmet diliyorum. Sektörün bir takım sorunları olduğunu biliyorum. İnternet sitesi ile işinin başında olan arkadaşlarımın devlet tarafından korunması zaten şu an mecliste, komisyon sürecinde. Ben olumlu sonuçlanacağına inanıyorum. Sizler bu günde bile çalışıyorsunuz. Bu meslek çok ulvi ve değerli bir meslek. Bu iş temposu ile sizlere destek veren eşlerinizi ve ailelerinizi de tebrik ederim” dedi.

BAŞKAN ZOLAN’DAN ZİYARET
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nin ziyaretçileri arasındaydı.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayan Başkan Zolan, “7 gün 24 saat yağmur çamur demeden çalışıyorsunuz. Bu işi sevmezseniz, yapılması çok zor bir iş. Sizlere kolaylıklar ve başarılar diliyorum. İnternetteki rekabet zor. Bir haber 15 dakika önce gündemde iken bir anda gündemden düşebiliyor. Hareketli bir ülkedeyiz, Denizli hareketli bir şehir. Avrupa’da bu kadar mevzu yok. Bu bir bakıma iyi bir şey aslında. Denizli’nin yapılacak işleri daha bitmedi. Sizlerin yanında olmaktan mutluyuz. Bu gün sizin gününüz, biz de sizin ayağınıza gelelim, sizleri dinleyelim istedik. Gününüz mutlu olsun” dedi.

DGC BAŞKANINDAN YARIŞMA DUYURUSU
Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı ile Başkan Zolan ile birlikte bir duyuru yaptı. Boyacı, “Bu yıl Kristal Horoz Basın Ödülleri Yarışması’nın ikincisini yapacağız. Sizlere bu güzel haberi vermekten mutluluk duyarım” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı