REKLAMI GEÇ

Gazetecilere kutlama

Gazetecilere kutlama

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yayınlanan mesajlarda, gazetecilere olan güven dile getirildi ve gazetecilerin günü kutlandı.

/ DENİZLİHABER / 10 Ocak 2009 Cumartesi, 01:00

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yayınlanan kutlama mesajlarında, gazetecilerin önemli bir görevi yerine getirdiği belirtilerek, basın çalışanlarına duyulan güven dile getirildi.

Vali Yavuz Erkmen gazetecilerin gününü kutladı. Erkmen, “Basının başarısı ve kalitesi, çalışanlarının niteliğiyle yükselir” düşüncesinden hareketle, halkın haber alma hakkını kullanması ve kamuoyu oluşturulmasında etkin rol oynayan basın mensuplarının, görevlerini yerine getirirken; meslek ilkelerini ve etiğini gözetmesi, dünyanın en zengin dillerinden biri olan Türkçe’nin kullanılmasına ve korunmasına önem vermesi ve kişilik haklarına, kişilik değerlerine, özel yaşama, gizlilik alanına saygı göstermesi son derece önemlidir. Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle ilimizin gelişimine ve demokratik işleyişe karşı sorumlu çalışmalarından dolayı tüm basın mensuplarımızı kutluyor, çalışmalarında başarılarının devamını diliyorum” dedi.

DSP Denizli Milletvekili Hasan Erçelebi, Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yaptığı açıklamada, “İnsanlara haber ve bilgi akışı sağlamak gibi çok yönlü görevleri olan, yayın organları, çalışanları ve meslek örgütleriyle geçmişten günümüze önemli gelişme gösteren, sorunlara karşın her zaman sorumluluk bilinciyle hareket etmiş, ülkemizin ve ilimizin ilerlemesine katkıda bulunan yerel ve ulusal basınımızın 10 Ocak Gazeteciler Günü’nü kutlar, görevi başında hayatlarını kaybeden basın şehitlerine bir kez daha Allah tan rahmet diler, tüm fikir emekçilerine en içten sevgi ve saygılar sunarım” dedi.

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci de gün dolayısıyla yayınladığı mesajda, “İlimizde bu önemli görevin yerine getirilebilmesi için büyük bir özveriyle çalışan, yerel ve ulusal basının temsilcileri olan değerli basın mensuplarımız, yurttaşlarımızın gözü, kulağı, sesi olma ve kamuoyunun haber alma hakkına katkıda bulunma görevini ilkeli, tarafsız, sorumlu gazetecilik anlayışı içerisinde başarıyla yerine getirmektedir ve getirmeye devam edecektir. İlimizde faaliyette bulunan yerel gazete, dergi, radyo ve televizyonlarımız ve ulusal ajanslarımızın temsilcileri sadece ilimize değil, internet aracılığı ile tüm dünyaya ulaşan haberleriyle hepimizin gurur kaynağıdır” dedi.

Gazetecilerin gününü kutlayan SGK İl Müdürü Ayhan Dorum, “Toplumun doğru ve zamanında haber alabilmesi adına, her mevsim şartlarında, tüm doğa koşullarında, savaşta ve barışta cansiperane görev yapan basın ordusu mensubu arkadaşlarımın 10 Ocak Gazeteciler Günü’nü tebrik eder, bu kutsal görevlerinde başarılar dilerim” dedi.

MÜSİAD Denizli Şubesi Başkanı Ayhan Doğruyol, “Bölgemizde meydana gelen olayların vatandaşlarımıza yansıtılması noktasında üstlenmiş olduğunuz zor ve bir o kadar da ehemmiyetli görevinizde, birçok zorlukla karşı karşıya kalsanız da başarılı çalışmalara imza atacağınıza olan inancımız tamdır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı