REKLAMI GEÇ

Gaziler “Zeytin Dalı”na hazır

Gaziler “Zeytin Dalı”na hazır

Muharip Gaziler Derneği Başkanı Hamdi Helvacılar, TSK’nın Afrin’de yürüttüğü ‘Zeytin Dalı Harekatı’nı hayranlıkla izlediklerini belirterek, “Her an, her yerde görev yapmaya hazırız” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Şubat 2018 Perşembe, 17:04

Muharip Gaziler Derneği Başkanı Hamdi Helvacılar, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin’e yönelik yürüttüğü ‘Zeytin Dalı Harekatı’nı, Kore’de ve Kıbrıs’ta savaşan Gaziler olarak, hayranlıkla izlediklerini belirtti.

Türk Ordusu’na inançları ve güvenlerinin tam olduğunu söyleyen Helvacılar, “Harekâtta Mehmetçiğimizin gösterdiği kahramanlık, cesaret ve fedakârlık her türlü takdirin üzerinde olup göğsümüzü kabartmaktadır. Kahraman ve muzaffer ordumuza sınır ötesi harekâtta başarılarının devamını diliyoruz” dedi.

“HER AN HER YERDE GÖREV YAPMAYA HAZIRIZ”
Helvacılar, “Fikren ve fiziki olarak her zaman şanlı ordumuzun ve devletimizin emrindeyiz. Her an her yerde görev yapmaya hazır olduğumuzu bildirmek isteriz. Harekâtta bugüne kadar vatan için canını ortaya koyan aziz Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine baş sağlığı ve yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı