REKLAMI GEÇ

İSTER SENDİKA İSTER MESLEK ÖRGÜTÜ ÜZERİNE GİDERİZ

İSTER SENDİKA İSTER MESLEK ÖRGÜTÜ ÜZERİNE GİDERİZ

Ak Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Ulaştırma Memur Sen ziyaretinde ülkenin barışına karşı bir tehdit durumunda üzerlerine gideceklerini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Şubat 2018 Pazar, 11:23

Denizli’ye geldiği dönemlerde sivil toplum kuruluşları ile sık sık temas kuran Ak Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Ulaştırma Memur-Sen’i ziyaret etti. Sendika Başkanı Halil Işık ve yönetim kurulu üyeleri tarafından ağırlanan Özkan, son gelişmelere dair açıklamalarda bulundu.

Sivil toplum kuruluşlarının önemine değinen Özkan, “Ülkemizin milli menfaatlerine hizmet eden sendikaların çalışmalarını her zaman destekleyeceğiz” dedi.

Özkan aksi şekilde davranan sivil toplum kuruluşlarının üzerine gideceklerini de kaydederek, “Bir yerde yaşama ve hürriyet hakkı sağlanmamışsa, sendikal haklar olmaz, siyasi haklar olmaz, örgütlenme, teşkilatlanma koşullarının hiçbiri söz konusu olamaz. Ülkemizin içerisinden geçti süreçlere baktığımız zaman yine Zeytin Dalı, Fırat Kalkanı operasyonlarına baktığımız zaman, bu faaliyetlerin tamamı insanın yaşama hakkına duyduğumuz saygıdan dolayı sürdürdüğümüz operasyonlardır. Bugün farklı maskelerle, insan hakları gibi konuları ön plana çıkararak, arka planında her zaman şahsi menfaatleri söz konusu olan oluşumlar da mevcut durumdadır. Emperyalist devletlerin sendikal haklarına baktığımızda, ülkelerinin, milletlerinin, ekonomik olarak kalkınmasına hizmet ederken; başkaları için biçtikleri sendikal haklar: kırmak, dökmek, yakmak, yıkmak, ülkede üretim dursun, devlet yönetilemez noktaya gelsin zihniyetinden başka bir şey değildir. Dün olduğu gibi bugün de, milli egemenliğimizi anayasal düzene, medeniyet değerlerimize, ülkemizin barışına, özgürlüğüne, güvenliğine karşı bir tehdit varsa onların adı ister sendika olsun, ister meslek odası olsun, ister dernek olsun her şekilde üzerine gideceğiz. Bunu da herkes böyle bilsin” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı