REKLAMI GEÇ

Sağlıklı yaşam için pedal çevirdiler

Sağlıklı yaşam için pedal çevirdiler

Denizli Kültür ve Eğitim Vakfı, ‘Sağlıklı Yaşam İçin Bisikletini Kap Gel’ sloganı ile bugün pedal çevirdi. Etkinlikte CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan’ın gömlek ve kumaş pantolonla bisiklet sürmesi dikkat çekti.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 26 Temmuz 2015 Pazar, 11:28

Denizli Kültür ve Eğitim Vakfı (DEKEV) Gençlik Komisyonu tarafından ‘Sağlıklı Yaşam İçini Bisikletini Kap Gel’ sloganı altında birinci bisiklet gezisi etkinliği düzenlendi. Etkinliğe DEKEV üyelerinin yanı sıra CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan da katıldı. Delikliçınar Meydan’ında başlayan etkinlik Lise Caddesi ve Tugay’dan geçilerek Çamlık Mesireliği girişinde son buldu.

Bisiklet etkinliğinde en çok dikkati çeken ise CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan oldu. Arslan, etkinliğe katılan vatandaşların ısrarı üzerine kumaş pantolon ve gömlek ile bisiklet sürdü.

DEKEV üyesi olduğunu belirten Arslan, “DEKEV eğitim ve kültürde en başta gelen derneklerden bir tanesi. Bende dernek üyesiyim. Geçmişten bu günü hep birlikte adım attık. Burada yapılan etkinlikle de sağlıklı yaşamı örnek göstereceğiz. Bende kumaş pantolon ve gömlekle katıldım. Çünkü buradan sonra çok fazla etkinliğe katılacağım. Ancak arkadaşları kırmak istemediğim için bisikleti böyle süreceğim” dedi.

DEKEV Gençlik Komisyonu Başkanı Arda Arpacı, “ Biz buraya bir yarış için toplanmadık. Amacımız birlikte olmak ve sağlıklı yaşamı teşvik etmekti. Denizli’de araçlar yüzünden artık bisiklet sürmek çok zorlaştı. Bunun farkındalığını da yaratmak istiyoruz. DEKEV olarak 1 yıllık etkinlik programı düzenledik. Bu da etkinliğimizin ilk parçası” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı