REKLAMI GEÇ

SYD yeni yerinde

SYD yeni yerinde

Uzun zamandır, Denizli Valiliği’nin ek binasında hizmet veren Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Özel İdare İş Hanı’nın birinci katına taşındı.

/ DENİZLİHABER / 5 Kasım 2009 Perşembe, 18:19

Törene, Vali Yavuz Erkmen, Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, Sosyal Yardımlaşma Derneği Mütevelli Heyet Üyeleri, Muhtarlar Derneği Genel Başkanı Ramazan Özünal, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Yeni merkez hakkında bilgiler veren Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Fatih Işık, Sosyal Yardımlaşma Vakfı olarak ihtiyaç sahibi ailelerin sorunlarını daha iyi dinleyebilmek, bu sorunlarına daha iyi çözüm önerileri sunabilmek ve çalışan personelin performansını arttırabilmek amacıyla vatandaş odaklı yönetim projeleri kapsamında yeni yerin açılışını yaptıklarını söyledi.

Belediye Başkanı Nihat Zeybekci ise, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın yeni yerinin hayırlı olmasını dileyerek, vakıfta çalışan personelin ve mütevelli heyet üyelerinin, Denizli’de yardıma muhtaç vatandaşlara ulaşarak yardımda bulunduklarını söyledi.

Vali Yavuz Erkmen ise, Sosyal Yardımlaşma Vakfı’nın eski yerinin uygun olmadığını söyleyerek, “Bilindiği üzere Belediye ve Valiliğimizin kent meydanı yaratma ve orada yeni bir şekil verme projesi çerçevesinde yeni bir yapılanmaya gidiliyor. Meydanda bulunan kamu kurumlarımızı, okullarımızı değişik yerlere götürüp, daha iyi şartlarda hizmet verme yönünde gayret sarf ediyoruz. Bu çerçevede vakfımız binası buraya taşınmıştır. İçi gayet güzel bir şekilde dizayn edilmek sureti ile tüm buraya gelecek vatandaşlarımıza en üst derecede en iyi şekilde hizmet verilmesine gayret sarf edilecektir. Buranın verilmesi konusunda Özel İdaremize ve Genel Meclisimize teşekkür ediyorum. Öyle inanıyorum ki burada bugüne kadar verilen hizmetlerin daha üzerinde hizmet üretilecektir” diye konuştu.

Vali Yavuz Erkmen ayrıca, Belediyenin ve Kızılay derneğinin katkılarıyla yaptırılan Nüfus Müdürlüğünün içinin dizaynının son safhaya geldiğini ve önümüzdeki günlerde hizmet vermeye başlayacağını söyledi.

Konuşmaların ardından Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının yeni yerinin açılışı Vali Yavuz Erkmen ve diğer protokol üyeleri tarafından yapıldı. Vali Yavuz Erkmen, törenin sonunda vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından 60 bin TL’ye mal olan yeni merkezde müracaat, proje ve eğitim, muhasebe, inceleme ve araştırma görevleri bölümü ile çocuk emzirme odası bulunuyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı