REKLAMI GEÇ

Tefenlili, şehitlerde susup bakanlarda coştu

Tefenlili, şehitlerde susup bakanlarda coştu

Denizli’ye birbiri ardına şehit cenazeleri gelirken sessiz kalmayı tercih eden Denizli Ticaret Borsası Başkanı, Denizli Sanayii Tüccar ve İşadamları Platformu Dönem Sözcüsü İbrahim Tefenlili, Denizli milletvekili AK Partili bakanlarla ilgili haberler gündeme geldiğinde ise, platform üyesi STK yöneticilerinin görüşünü almak bir yana, içeriğini bile paylaşmadığı açıklamalarıyla dikkati çekiyor. Tefenlili, bu kez Kemal Kılıçdaroğlu ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu arasındaki polemiğe girerek, CHP lideri için “çirkin ve edep dışı sözler” ifadesini kullandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Nisan 2016 Çarşamba, 13:38

Denizli Ticaret Borsası Başkanı, Denizli Sanayii Tüccar ve İşadamları Platformu Dönem Sözcüsü İbrahim Tefenlili, üye STK’lara içerik bilgisi vermeden Denizli Platformu adına yaptığı açıklamalara bir yenisini daha ekledi. Daha önce yalı alımı haberlerinde Ekonomi eski Bakanı Nihat Zeybekci’den önce açıklama yapan Tefenlili, bu kez de CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’na yönelik sözleri için “çirkin ve edep dışı” ifadesini kullandı. Tefenlili, bu açıklama için platform üyesi STK’ların yöneticileriyle bir araya gelmediği, bazılarına da bilgi bile vermediği öne sürüldü.

Bu açıklamaya tepkili olan Denizli Sanayii Tüccar ve İşadamları Platformu üyesi bazı STK yöneticileri, “Bize bilgi verilmedi, haberimiz yok” derken, bazıları da “arayıp içerik konusunda bilgi vermeden açıklama yapacağını söylediğini ifade etti. Bu tavrı eleştiri konusu olan Tefenlili’nin, platform adına Ramazanoğlu’na destek verdiği açıklaması şöyle:

“5 Nisan Salı günü yapılan Cumhuriyet Halk Partisi grup toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Sayın Dr. Sema Ramazanoğlu için sarf etmiş oluğu “çirkin ve edep dışı” sözlerini kınıyoruz.

Her ortamda kadın hakları savunuculuğu yapanların, kadına karşı bu kadar seviyesiz ve ahlak dışı açıklamaları ülkemiz adına üzüntü vericidir.

Siyasetin bu denli ayaklar altına alınmaya çalışılması, ülkemiz itibarını zedelediği gibi, siyasi partilere gönül vermiş vatandaşlarımız arasında da husumetlere sebep olmakta ve siyasi ortamı gereksiz yere germekte, sonuçta kaybeden ülkemiz olmaktadır.

Bu nedenle, başta siyasi liderleri, liderliğe yakışır üslupta görmek istediğimizi kamuoyuna duyurmakta yarar görüyoruz.”

denizli-ak-parti-liler-chp-ye-yurudu-anons

denizli-sema-ramazanoglu-kemal-kilicdaroglu-atismasi-anons

denizli-kilicdarogluna-tepkiler-anons

denizli-ak-parti-afislerin-savasi-anons

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı