REKLAMI GEÇ

Tiryaki: “İMO’da değişim şart”

Tiryaki: “İMO’da değişim şart”

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Denizli Şubesi’nde seçim heyecanı devam ediyor. İMO Başkanı Prof. Dr. Şevket Murat Şenel’in ardından, Çağdaş İnşaat Mühendisleri Grubu adına Kemal Tiryaki de basın toplantısı düzenleyerek adaylığını açıkladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Şubat 2018 Salı, 15:30

İMO Denizli Şubesi’nde, 18 Şubat’ta gerçekleştirilecek 14. Dönem Genel Kurul için geri sayım sürüyor. Oda Başkanı Prof. Dr. Şevket Murat Şenel’in ardından, Çağdaş İnşaat Mühendisleri Grubu adına Kemal Tiryaki de Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde basın toplantısı düzenledi, 14. dönem için aday olduklarını açıkladı.

Görevde bulunan meslektaşlarına teşekkür eden ancak değişime gidilmesi gerektiğini belirten Kemal Tiryaki, “Son dört yıl boyunca görev yapan ve tekrar aday olan arkadaşlarımızın döneminde, yapılanları yetersiz ve etkisiz görmekteyiz. Meslektaşlarımız arasında, başkalaştırma, ötekileştirme yapılarak, meslek örgütü içinde gruplaşmalara neden olan bu yönetimin önümüzdeki dönem devam etmemesi, beraberliğimiz açısından büyük önem taşımaktadır. Güçlü bir İMO için değişim şart” dedi.

Çağdaş İnşaat Mühendisleri Grubu’nun projelerini de açıklayan Tiryaki, eğitim odaklı değişime gidileceğinin altını çizdi.

Tiryaki, “Projelerimiz arasında, meslektaşlarımıza yaraşır bir İMO Denizli Şubesi kompleksi yapmak istiyoruz. Genç mühendislerimiz için eğitim çalışmalarına ağırlık vereceğiz. Kurumlara özel eğitim ve teknik geziler, şantiye şefi ve saha mühendislerine yönelik çalışmalar, genç mühendislerimize ücretsiz kurslar, yaz kampları, genç üyelerimizin istihdam edebileceği kurumlardan proje destekleri, deneyimli mühendisler ile söyleşiler gibi etkinlikler düzenlenerek eğitim odaklı bir proje tasarladık” diye konuştu.

Denizli için de gerçekleştirmek istedikleri projeleri anlatan Tiryaki, Denizli’nin ulaşım ana plan hazırlanma sürecinde etkin katılım sağlanacağını ve temel afet bilincinin yaygınlaştırılması için çalışmalar yapılacağını belirtti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı