REKLAMI GEÇ

TÜMSİAD, EKK için harekete geçti

TÜMSİAD, EKK için harekete geçti

TÜMSİAD Denizli Şube Başkanı Ömer Hakan Baki, Ekonomik Koordinasyon Kurulu’nun, bir toplantısının da Denizli’de yapılması için girişimlerde bulunduklarını söyledi.

/ DENİZLİHABER / 13 Kasım 2009 Cuma, 17:14

TÜMSİAD (Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği) Denizli Şube Başkanı Ömer Hakan Baki, İSEDAK (İslam Konferansı Teşkilatı Ekonomik ve Ticari işbirliği Daimi Komitesi) İş Forumu’na katıldı. Forumun verimli geçtiğini belirten Baki, forum sırasında, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile özel bir görüşme yaptığını söyledi. Baki, “TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve TÜMSİAD Genel Başkanı Dr. Hasan Sert ile yaptığımız görüşmede, Denizli’deki son ekonomik gelişmeleri ve durumları değerlendirdik. TÜMSİAD Genel Başkanı Sert’in, Denizli ile ilgili tüm gelişmeleri yakından takip ettiğini, üzücü olan gelişmelerden de çok mutsuzluk duyduğunu, Genel Başkanımız Sert’ten duymak, bizi memnun etti” dedi.

Denizli’nin, tüm olumsuz gelişmelere rağmen, ülke ekonomisinde çok önemli bir yeri olduğunu ve bugünlerde büyük bir morale ihtiyaç duyduğunu belirten Baki, “Bu sebeple, Ekonomik Koordinasyon Kurulu toplantılarından bir tanesinin, Denizli’de gerçekleştirilmesinin, Denizlili sanayici ve sivil toplum örgütleri için çok önemli olduğunu, Genel Başkanımız Sert’e ilettik ve kendisini Denizli’ye davet ettik. Genel başkanımız, bu konuya sıcak baktı. EKK toplantılarının en kısa sürede Denizli’de yapılması için gerekli tüm görüşme ve çalışmaları yapacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı