REKLAMI GEÇ

15 günde bin başvuru

15 günde bin başvuru

Mustafa Sarıgül’ün liderliğini yürüttüğü Türkiye Değişim Hareketi, Denizli’de talep patlaması yaşıyor. Partiye son 15 günde binin üzerinde vatandaş üyelik için başvurdu.

/ DENİZLİHABER / 8 Ocak 2010 Cuma, 17:43

CHP ve DSP’deki mücadelesinin ardından, bu iki partiden çok farklı bir çizgide Türkiye Değişim Hareketi’ni kuran Mustafa Sarıgül ve kentteki kadroları, Denizlililerin kalbine hitap ediyor.

Sarıgül’ün Türkiye Değişim Hareketi’ne son 15 günde binin üzerinde kişinin müracaat ederek üyelik talep ettiği ortaya çıktı. İl Başkanı Nevzat Deniz bu talebin kendilerini şaşırtmadığını belirterek; “Üye kayıtlarımız herkese açık. ‘Ülkemiz gün geçtikçe kötüye gidiyor’ diyen, mevcut iktidardan kurtulmak isteyen, ‘Türkiye Cumhuriyeti sevdalısıyım’ diyen, bağımsızlıktan ve emekten yana olan, ‘Benim de bu ülkeye borcum var’ diyebilen, ortak sıkıntımızın işsizlik ve aş olduğunun farkında olan herkes gelip partimize üye olabilir. Denizli’de halkın bize karşı olan sevgisinin son derece yüksek olduğunu gözlemliyoruz. Üye ya da gönüllü konusunda bir sıkıntımız yok” dedi.

Türkiye Değişim Hareketi’nin kendisini tek bir çizgiye sıkıştıran siyaset anlayışından uzak olduğunu hatırlatan Deniz, mevcut pek çok farklı özellikteki partiden kendilerine üyelerin geldiğini belirterek, “Türkiye Değişim Hareketi’nin Türkiye’yi yönetme, onu güzel ve büyük hedeflere taşıma isteği var. İnsanların tümü için ortak tek çatı Türkiye Değişim Hareketi’dir. Bu nedenle TDH tek bir kesime değil tüm Türkiye’ye hitap eden bir partidir” dedi.

Türkiye Değişim Hareketi’ne özellikle kadınların ve gençlerin yoğun bir şekilde ilgi gösterdiklerini hatırlatan İl Başkanı Deniz, “Bu tablo bizi daha da çok sevindiriyor” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı