REKLAMI GEÇ

3 dalda bölge birinciliği

3 dalda bölge birinciliği

Isparta’ta yapılan, Proje Tabanlı Beceri Yarışması’nın, bölge finalinde, Denizli 3 dalda bölge üçüncülüğü ve 1 dalda bölge birinciliği elde etti.

/ DENİZLİHABER / 11 Mart 2010 Perşembe, 16:07

Milli Eğitim Bakanlığı Erkek Teknik Öğretim Genel Müdürlüğü koordinatörlüğünde düzenlenen, Mesleki ve Teknik Eğitim Okul ve Kurumlar Arası Proje Tabanlı Beceri Bölge Yarışması’na, Denizli de katıldı. Isparta’taki bölge yarışmasında, Denizli 3 dalda bölge üçüncülüğü ve 1 dalda bölge birinciliği elde etti.

Elektrik elektronik ve otomasyon alanında, Merkez Atatürk Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ‘titrek kulak’ projesiyle bölge üçüncüsü, turizm hizmetleri alanında Akköy Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi ‘Tahinli İncir Dolması” projesiyle bölge üçüncüsü, yaratıcı sanatlar alanında Babadağ Hacı Mehmet Zorlu Çok Programlı Lisesi ‘Cici Pijama’ projesiyle bölge üçüncüsü oldu.

Ayrıca, kişisel ve sosyal hizmetler alanında Çivril Kadir Kameroğlu Kız Teknik ve Meslek Lisesi, ‘Meraklı Toplar İş Başında’ projesi ile bölge birinciliği aldı ve Türkiye finalinde yarışmaya hak kazandı.

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, “Türkiye finalinde yarışacak projelerin, 15-26 Mart 2010 tarihleri arasında Başkent Öğretmenevi’nde incelemesi yapılarak, 26 Mart 2010 tarihinde Ankara’da MEB Şûra Salonu’nda ödül töreni düzenlenecektir. Final sonucunda, projesi Türkiye birincisi olan okul/kuruma 15 bin TL, ikincisi olan okul/kuruma 10 bin
TL, üçüncüsü olan okul/kuruma 5 bin TL ödül verilecek” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı