REKLAMI GEÇ

50 bin çocuk eğlenecek

50 bin çocuk eğlenecek

Denizli Belediyesi, her gün 3 bin ilköğretim çağındaki çocuklara yönelik şenlik yapıyor. 1. Çocuk Şenliği adı altında yapılan organizasyon kapsamında çocuklar, Denizli’nin farklı bölgelerinde oluşturulan şenlik alanlarında animatörler eşliğinde doyasıya eğleniyor.

/ DENİZLİHABER / 22 Mayıs 2012 Salı, 18:23

1. Çocuk Şenliği adı altında gerçekleştirilen organizasyon kapsamında her gün 3 bin ilköğretim çağındaki çocuk şenliğe katılıyor. Bir süredir devam eden ve yaklaşık 50 bin çocuğun katılımının sağlanacağı şenlik kapsamında çocuklar için Denizli’nin farklı bölgelerinde özel oyun ve eğlence alanları hazırlandı. Okullarından alınıp şenlik alanlarına getirilen öğrenciler kendileri için hazırlanan ve üzerinde ‘ Mutluyum Denizli’de Yaşıyorum’ yazılı tişörtleri giyerek animatörler eşliğinde eğlencenin tadını çıkarıyor.

1.Çocuk Şenliği’ne ilişkin bilgi veren Başkan Zolan, bu güne kadar toplumun farklı kesimlerinin katılım gösterdiği birçok etkinlik gerçekleştirdiklerini bu kez sadece çocukların yer alacağı bir organizasyona imza attıklarını söyledi. Çocuklar ile vakit geçirmekten büyük keyif aldığını dile getiren Başkan Zolan, “ Bu yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz şenliğimizi geleneksel hale getirmek istiyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı