REKLAMI GEÇ

Aday Çakmak, müdürleri ziyaret ediyor

Aday Çakmak, müdürleri ziyaret ediyor

Denizli Tüm Emlakçılar Meslek Odası’nda başkan adayı olan Hayrettin Çakmak, daire müdürlerini ziyaret ediyor.

/ DENİZLİHABER / 12 Ocak 2010 Salı, 17:55

Denizli Tüm Emlakçılar Meslek Odası Başkan Adayı Hayrettin Çakmak ve yönetim kurulu üyesi adayları, Denizli Tapu ve Kadastro Bölge Müdürü Semih Ural ile 1. ve 2. Tapu Sicil Müdürleri’ni makamlarında ziyaret etti.

Bölge Müdürü Semih Ural ile bir süre sohbet eden Hayrettin Çakmak ve yönetim kurulu adayları, göreve seçilmeleri halinde, Denizli’de yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Bölge Müdürü Semih Ural ise Hayrettin Çakmak ve ekibine başarılar diledi.

1. ve 2. Tapu Sicil Müdürleri’ni de makamlarında ziyaret eden Hayrettin Çakmak ve ekibi, daha sonra Denizli Sanayi ve Ticaret İl Müdürü Ali Erkan’a nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyaretlerin ortak amacının, emlakçılık mesleğinin sorunlarına ilgili müdürlükler nezdinde çözümler bulmak olduğunu ifade eden Denizli Emlakçılar Odası Başkan Adayı Hayrettin Çakmak, “Ziyaretlerimiz bizim açımızdan çok verimli geçti. Ziyaretlerimiz, göreve geldikten sonra meslektaşlarımızın sorunlarını çözmede bize büyük kolaylıklar sağlayacaktır. Oda yönetimine gerekli bilgi ve birikimimizle ekip olarak hazırız. Oda ve kuruluşlara yönelik ziyaretlerimizi ekip olarak devam ettireceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı