REKLAMI GEÇ

ANNESİNİ YARALI GÖREN MİNİK ÜLKÜ’NÜN FERYADI YÜREKLERİ DAĞLADI

ANNESİNİ YARALI GÖREN MİNİK ÜLKÜ’NÜN FERYADI YÜREKLERİ DAĞLADI

Honaz’da, bir otomobilin arkadan çarpması sonucu savrulan otomobil karşı şeride geçip TIR’la çarpıştı. Kazada 1 kişi ölürken 4 kişide yaralandı. Annesini kanlar içerisinde gören 4 yaşındaki Ülkü’nün feryadı ise yürekleri dağladı.

/ DENİZLİHABER / 22 Ağustos 2011 Pazartesi, 16:55

Denizli’nin Honaz İlçesi’nde, bir otomobilin arkadan çarpması sonucu savrulan bir diğer otomobil karşı şeride geçip TIR’la çarpıştı. Kazada, otomobilde bulunan Ayşe Sevim öldü, 4 kişi de yaralandı. Kaza, Denizli- Ankara Karayolu üzerinde meydana geldi. Afyonkarahisar yönünden Denizli yönüne giden Ahmet Yeşil (29) yönetimindeki 15 NF 610 plakalı otomobil, önünde giden Ercan Çetin’in (35) kullandığı 20 ZP 692 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın şiddetiyle savrulan Çetin yönetimindeki araç kontrolden çıkarak karşı şeride geçince, Ali Say (42) yönetimindeki 20 ZF 470 plakalı TIR’la çarpıştı.

TIR’la çarpışan otomobil hurdaya dönerken sürücü Çetin, araçta bulunan eşi Sabiha Çetin (34) çocukları Ülkü Çetin (4), Fatih Sevim (21) ve eşi Ayşe Sevim (20) yaralandı. Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan Ayşe Sevim yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer sürücü Ahmet Yeşil ile TIR şoförü Ali Say jandarma tarafından gözaltına alındı.

Olay yerinden geçen bir vatandaş tarafından görüntülenen kaza yeri ise yürekleri dağladı. Kazayla birlikte hurda yığınına dönen araçtan yaralı kurtarılan araç sürücüsü Ercan Çetin, ailesinin durumunu öğrenmek için feryat ederken, annesini kanlar içinde gören 4 yaşındaki Ülkü’nün feryadı ise yürekleri dağladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı