REKLAMI GEÇ

AYDEM ORMANI FETHİYE’DE

AYDEM ORMANI FETHİYE’DE

Aydem, orman yangınlarını önleme ve doğal dengeyi korumak üzerine kurduğu çevre politikasına, Fethiye Aydem Ormanı projesiyle devam ediyor.

/ DENİZLİHABER / 10 Ocak 2011 Pazartesi, 17:29

Daha önce Denizli Cankurtaran Mevkii’nde 3 bin adet fidanla Aydem Ormanı projesini gerçekleştiren Aydem, sosyal sorumluluk çalışmalarına Muğla’nın Fethiye ilçesinde, Antalya Karayolu üzerinde yer alan Esenköy’e 500 fidan dikimiyle devam etti.

Çevrenin ağaçlandırılması, orman yangınlarının önlenmesi ve toplumda çevre bilincinin oluşturulması amacını taşıyan özel günde, çevre konusuna büyük bir hassasiyetle yaklaştıklarını ifade eden Aydem Muğla İl Müdürü Ahmet Arı, “Daha önce Denizli’de başlattığımız ağaçlandırma projemize Fethiye ilçemizde devam ediyoruz” dedi.

Küresel iklim değişikliğine karşı en etkili önlemlerden biri olan orman alanlarını genişletme çalışmaları kapsamında, 8 Ocak Cumartesi günü Fethiye’nin Esenköy köyünde gerçekleştirilen fidan dikim törenine, Aydem ve TEMA Vakfı yetkilileri, Fethiye Orman İşletme Müdürü, TEMA gönüllüleri ve Aydem personeli aileleriyle katıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı