REKLAMI GEÇ

AZ DAHA TENEŞİR PAKLAYACAKTI

AZ DAHA TENEŞİR PAKLAYACAKTI

Antalya’dan Denizli’ye gelen 71 yaşındaki çapkın Mehmet Ş, evlendirilmek vaadiyle kandırıldı. Dolandırıcılar, Mehmet Dede’nin 92 bin TL’sini çaldı. Neyse ki polis suçluları kıskıvrak yakaladı.

/ DENİZLİHABER / 13 Eylül 2011 Salı, 17:03

Antalya’dan Denizli’ye gelen 71 yaşındaki Mehmet Ş, evlenme vaadiyle dolandırıldı. İncilipınar Parkı ve eski otogar civarında, 9 Eylül 2011 Cuma günü meydana gelen olayda, Mehmet Dede’nin, evlendirilmek vaadiyle 25 bin TL’si dolandırıldı. Daha sonra ise Mehmet Dede’nin otosundaki 27 bin TL parası ve 40 bin TL’lik alacak senetleri çalındı. Dolandırıcılar, sonra ise Mehmet Ş’nin kendilerinden şikayetçi olmaması için sahte senet düzenleyerek Mehmet Ş’ye verdi.

Olayla ilgili çok yönlü araştırma yapan Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, L.K.(21), B.T.(33) ve A.Ü.(35) isimli şüphelileri, olayın ertesi günü yakaladı. L.K., B.T. ve A.Ü. isimli şüpheliler, 11 Eylül Pazar günü sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı.

Olayda müşteki Mehmet Ş.(71) ile evlendirilecek olan firari şüpheli S.K.(30) isimli şahıs da 12 Eylül Pazartesi günü yakalandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı