REKLAMI GEÇ

Biber değil sanki çıngıraklı yılan

Biber değil sanki çıngıraklı yılan

Denizli’de pazardan alınan ve yılana benzerliği ile dikkatleri çeken biber görenleri şaşırttı. Pazardan aldığı biberin yılana benzediğini gören Saim Sücüllü, genetiği değiştirildiği için biberin bu şekilde olduğunu savundu.

/ DENİZLİHABER / 11 Ekim 2010 Pazartesi, 16:27

Denizli’de pazardan alınan biber görenleri şaşırtıyor. Adeta yılana benzeyen biberin dilinin bulunması ise yılana benzerliğini daha da arttırıyor. Dikkatli bakıldığında gözlere benzer şekillerin de bulunduğu biberi alan Esnaf Saim Sücüllü, gördüğü manzara karşısında şaşkın.

Biberin yılana benzemesinin sebebinin tüketilen gıdaların genetiği ile oynanmasından kaynaklandığını savunan Sücüllü, ”Pazaryerinden alışveriş yaptım. Biber dikkatimi çekti. Adeta diliyle, duruşuyla verdiği resimle, bir yılanı andırıyor. Genleriyle oynandığı zaman patates olsun bir takım meyveler olsun, ne hale gelebildiğini gözlemledim. Bugün karpuzdaki ve domatesteki tat oranı, patatesteki şekiller artık insanların suni bir takım şeylerle daha çok ürün elde etmek amacıyla insan sağlığını hiçe saydıklarının bir göstergesi oluyor” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı