REKLAMI GEÇ

BİRAHANECİ SIR OLDU

BİRAHANECİ SIR OLDU

Beyağaç’ta, iki hafta önce, 2 kişi tarafından kaçırıldığı iddia edilen Yakamoz Birahanesi’nin sahibi, evli iki çocuk babası Nihat Yığınak’tan (40) hala haber alınamıyor.

/ DENİZLİHABER / 24 Kasım 2010 Çarşamba, 20:01

Nihat Yığınak’ın, 10 Kasım gecesi saat 01.00 sıralarında, oğlu Kadir (16) ile birlikte işyerinden 20 LB 999 plakalı otomobili ile çıktıktan sonra yolda C.T. ve E.E. ile tartıştığı iddia edildi. İddiaya göre; bu tartışma sonrası, Yığınak’ın otomobiline binen C.T. ve E.E., ilçe merkezine yakın ormanlık bir alana geldi ve burada da tartışmaya devam etti. Kaçırıldığı kişilerin silah çekmesi üzerine, olay yerinden kaçan Kadir Yığınak, durumu jandarmaya ve ailesine bildirdi. Jandarmanın araştırmasıyla ilk önce C.T. isimli şüpheli yakalandı, ardından da Yığınak’ın otomobili, olayın ikinci günü Tavas’ın Damlacık köyü yakınlarında yakılmış olarak bulundu.

Denizli Emniyeti ve jandarmanın çalışmaları neticesinde, dün gece de E.E. kendi isteğiyle teslim oldu. Jandarma’nın yakalayıp gözaltına aldığı C.T., olayla ilgisinin olmadığını ileri sürmesine rağmen tutuklanırken, E.E. de mahkemeye sevk edildi. Kaçırıldığı iddia edilen Nihat Yığınak’ın oğlu Kadir Yığınak, olay günü kaçarak canını kurtardığını ve durumu jandarmaya anlattığını söyledi. Kadir Yığınak, “Babama birkaç defa vurduktan sonra silah çektiler. Ben de korkarak kaçıp, durumu jandarmaya bildirdim” dedi. Nihat Yığınak’ın eşi Naciye Yığınak ise “Ben eşimin kaçırıldığını düşünüyorum. Eşim sevilen biriydi. Poliste özel ekip kurdu. Ölü ya da diri kendisinden haber alınmasını istiyoruz. Çok üzgünüz” diye konuştu.

Olayı başından bu yana takip eden Beyağaç CHP Merkez İlçe Sekreteri Muharrem Özke, Nihat Yığınak’ın çevresinde sevilen bir genç olduğunu söyleyerek, “Kendisi bizim arkadaşımız. Bu kişilerin Nihat’tan haraç ya da para istediğini duyuyorduk. Biz de kendisine, ‘Nihat bunlara ver parayı canını kurtar’ diyorduk. Ama Nihat dinlemedi. Ve yaklaşık 2 haftadır kayıp, sanki sır oldu. Olayın ikinci şüphelisi de dün gece teslim oldu. Ancak bu olayın arkasında daha kaç kişi var bilmiyoruz. Umarım başına bir iş gelmemiştir” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı