REKLAMI GEÇ

Bu da kabak oyma yarışması

Bu da kabak oyma yarışması

Denizli Aşçılar Derneği, sebze meyve dekor süsleme yarışması düzenledi. Denizli’de faaliyet gösteren 16 aşçı iki saat boyunca birinci olabilmek için ter döktü. Birinciliği Ahmet Barış Cengiz kazandı.

/ DENİZLİHABER / 8 Mart 2012 Perşembe, 12:00

Aşçılar Derneği’nin etkinliğine ilgi yoğundu. Bir yıl önce 600 üyesiyle faaliyetlerine başlayan Denizli Aşçılar Derneği, Sümerpark Alışveriş Merkezi’nde dekoratif sebze ve meyve yarışması düzenledi. Denizli de çeşitli otel ve restoranlarda aşçılık yapan 16 yarışmacı kabak üzerine oydukları figürleri Denizli halkının beğenisini sundu.

Başta Pamukkale Üniversitesi ve Denizli Turizmciler Derneği (DENTUROD) Başkanı Şeref Karakan’ın da jüri üyesi olduğu yarışmada birbirinden renkli ve güzel figürler arasında seçim yapmak oldukça zor oldu. Görsel bir şölen sunan yarışmacıları vatandaşlar ilgi ile izlerken yarışmanın galibi Richmond Otel’de görev yapan Aşçı Ahmet Barış Cengiz oldu.

Denizli Aşçılar Derneği Başkanı ve Colossae Otel Baş Aşçısı İzzet Yılmaz “Bu tür etkinliklerle mesleğimizin değerini ortaya koyuyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı