REKLAMI GEÇ

Büyük Menderes Havzası için toplantı

Büyük Menderes Havzası için toplantı

Büyük Menderes Çevre Koruma Birliği, “İstanbul Toplantıları 1”, Denizli, Aydın ve Uşak valilerinin ev sahipliğinde, 18 Aralık 2008’de İstanbul’da yapılacak.

/ DENİZLİHABER / 16 Aralık 2008 Salı, 01:00

“Bu Sorumluluk Hepimizin” sloganı ile ev sahipliğini Denizli, Aydın ve Uşak valilerinin yaptığı Büyük Menderes Havzası Çevre Koruma Birliği’nin İstanbul Toplantıları 1 adlı ilk programı, 18 Aralık 2008’de, birtakım etkinliklerle İstanbul’da yapılacak. İstanbul Ortaköy’de bulunan Feriye Lokantası’nda düzenlenecek olan toplantıya, Denizli Valisi Yavuz Erkmen, Aydın Valisi Mustafa Malay, Uşak Valisi Kayhan Kavas, çevre, kültür, ekonomi uzmanları, yöneticiler, akademisyenler, araştırmacılar, bilirkişiler, iş adamları, sanatçılar ve gönüllüler ile çok sayıda basın mensubu katılacak.

< ?XML:NAMESPACE PREFIX = O />

Büyük Menderes Havzası’ndaki kirliliği önlemek amacıyla, suyun geçtiği bölgedeki insanların, refah ve mutluluğunu çoğaltmak ve ekonomik gelişme sayesinde, sosyal gelişmeyi de hızlandırmak amacıyla yapılan toplantıya Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ile Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu da davet edildi.

Üç ili yakından ilgilendiren toplantı öncesi, üç ilin valisi saat, eş zamanlı olarak 80 yerel televizyonda canlı olarak yayınlanacak ‘Sabah Haberleri’ programına konuk olacaklar ve görüşlerini izleyicilerle paylaşacaklar. Program sonrası, toplantının yapılacağı Feriye Lokantası’nda saat 11.00’da basın toplantısı yapılacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı