REKLAMI GEÇ

Denizli’de memurlar alanlarda

Denizli’de memurlar alanlarda

Kamu çalışanlarının maaş zamları görüşmelerinde yaşanan çıkmaz nedeniyle yapılan grev çağrısı sonrası Denizli’de memurlar alanlara indi. Kentin birçok noktasında farklı kamu sendikalarının eylemleri gerçekleştirildi. Kimi hükümete kırmızı kart gösterdi, kimi sesini elindeki renkli düdüklerle başkente duyurmak istedi.

/ DENİZLİHABER / 23 Mayıs 2012 Çarşamba, 13:38

Hükümet ile kamu çalışanları temsilcileri arasında devam eden maaş zamlarına yönelik görüşmelerde anlaşmaya varılamaması üzerine alınan grev kararı Denizli’den yankı buldu. Memurlar bugün önce iş bıraktı, ardından alanlara indi.

KESK Maliye binası önünde toplanmaya başladı. Saat 11.00 sularında KESK’e bağlı sendikaların grupları bir araya gelirken, kamu çalışanları ellerinde düdükler ve sloganlarla Çınar Meydanı’na yürüdü. Çınar Meydanı’nda halaylar çekerek hükümet aleyhtarı slogan atan yaklaşık 1000 KESK üyesi, sesini başkente düdük çalarak duyurdu.

Eğitim İş’in toplanma adresi Candoğan Parkı önüydü. Eğitim İş üyesi yaklaşık 500 eğitimci Candoğan Parkı önünde önce halaylar çekti, sloganlar attı ve hükümeti protesto etti. Yaklaşık yarım saat kadar burada gerçekleştirilen eylemin ardından eğitimciler Bayramyeri’ne doğru yürüyüşe geçti. Hükümete ellerindeki kırmızı kartları gösteren eğitimcilerin davulu zurnalı, sloganlı yürüyüşü Bayramyeri Meydanı’na kadar sürdü. Burada da eylemlerini sürdüren Eğitim İş üyeleri, memur zamlarını protesto etti.

Memur Sen de Bayramyeri’nde gerçekleştirdiği eylemde, hükümetin maaş zamlarına yönelik görüşmelerde ortaya koyduğu tavrı kınadı.

Yorumlar

serdar   -  Bağlantı 9 Haziran 2012, 10:19

BU zamlardan sonra hala memursen üyesi kaldımı acaba 4+4 dağ fare doğurdu memursen bu fareyi ne yapacak acaba

himmet ali   -  Bağlantı 9 Haziran 2012, 10:16

memur eylemlerinde ya bölücü olacaksın kırıp yıkacaksın yada hükümet yanlısı olacaksın medyada yer almak için Denizlide en kalabalık en seviyeli eylemi kamusen yapmıştır ama ismi bile geçmiyor.

bilen adam   -  Bağlantı 24 Mayıs 2012, 11:13

Sayın Yılmaz Bey;
sen %10 indirimden bahsediyorsun ama üyesi olduğun sendika %16 zam isteğimiz karşılanmadı diye iş bırakıp eylem yapıyor, üstelik sizin kurucu başkanlığında dahi bulunduğunuz sendika!!!.
bence derhal sendikanızdan istifa etmeniz gerekir ki, yorumunuzun popilis olmadı odtaya çıksın ve samimiyetiniz anlaşılsın

ARİFE UÇAR   -  Bağlantı 24 Mayıs 2012, 10:00

YILMAZ KAPLAN BEY İN AĞZINA SAĞLIK
ÇOK AÇIK VE NET YAZMIŞ.
BU EYLEM YAPAN BEYLER VE HANIMLAR SIKIYORSA EYLEMLERİNE DEVAM ETSELERYA,BIRAKSALARYA İŞİ.ALLAH GÖZLERİNİ DOYURSUN BU İNSANLARIN…

anonim   -  Bağlantı 23 Mayıs 2012, 20:52

bu grev ne kadar sürecek

halil   -  Bağlantı 23 Mayıs 2012, 18:27

hepsinin altında araba eşinde araba ev yazın tatil yerleri daha hala ne zamı istiyorlar anlamış değilim

cemre   -  Bağlantı 23 Mayıs 2012, 17:47

keşke herkes sizin gibi doğru düşünse.Herkes kendi çıkarının peşinde

ismail tekeci   -  Bağlantı 23 Mayıs 2012, 16:54

Yılmaz Bey, dilerseniz sizden başlayalım.Her ay verin bakalım maaşınızın %10 unu özel sektördeki fakir fukara işverenlere patronlara…

Yılmaz Kaplan   -  Bağlantı 23 Mayıs 2012, 13:45

Memur-sen üyesiyim.Eylemede katılmadım.Üstelik 11 işkolundan birinin 2001 de kurucu başkanıyım.Memur maaşlarına bırakın zam yapmayı.%10 indirim öneriyorum.%10 indirimle oluşacak kaynak;Özel sektör işçisine,asgari ücretliye,emekliye verilmeli.Benim önerim bu.Denizlide devlet dairelerinin garajları ve dairelere yakın alanlar memurların sahip olduğu lüx arabalardan geçilmiyor.Memurlar bugün haketmediği bir lüx ü yaşıyor.Saygılarımla.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı