REKLAMI GEÇ

Denizli’de mucize kurtuluş

Denizli’de mucize kurtuluş

Denizli’de üst yapı çalışmalarında bulunan bir kepçenin çarpıp zarar görmesine neden olduğu 30 yıllık çam ağacı, rüzgarın da etkisiyle, 60 yaşlarındaki bir kişinin üzerine devrildi.

/ DENİZLİHABER / 16 Mart 2012 Cuma, 16:12

Olay, bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülenirken, adı öğrenilemeyen kişi, bir adımla ağacın gövdesinin altında kalmaktan kurtuldu. Üst yapı çalışması yapan taşeron firmanın 11’inci Motorlu Piyade Tugayı karşısındaki Kenan Evren Bulvarı’nda bir hafta önce kaldırımında çalışan kepçe, Acar Apartmanı’nın önündeki çam ağacına çarptı.

Kökünden darbe alan çam ağacını belediye ekipleri sökmek istedi. Ancak apartman sakinleri, imza toplayıp, “Apartmanımızın yapıldığı gün dikilen 30 yıllık çam ağacının yerinde kalmasını istiyoruz” diyerek dilekçe verdi. Bunun üzerine belediye ekipleri de, çam ağacını sökmekten vazgeçti.

Sökülmeyen çam ağacı, bugün rüzgarın da etkisiyle yola devrildi. Bu sırada yolda yürüyen ve kimliği belirlenemeyen bir kişi devrildiğini fark etmediği ağaçtan bir adımla kurtuldu. Olay caddedeki güvenlik firmasının güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Neye uğradığını şaşıran kişi, olayın şokunu bir süre üzerinden atamadı ve ağacın dallarına tekme attıktan sonra uzaklaştı.

İŞTE O MUCİZE KURTULUŞ GÖRÜNTÜLERİ

Güvenlik şirketinin sahibi Talat Öztürk, “Ağacın devrildiği sırada bu kişi bir adım daha geride olsaydı ağacın gövde kısmının altında kalacaktı. Kazanın bu şekilde atlatılması, kimsenin devrilen ağaç altında kalmaması sevindirici” dedi

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı