REKLAMI GEÇ

Denizli’nin trafik kurbanları o sergide

Denizli’nin trafik kurbanları o sergide

Denizli Valisi Recep Yazıcıoğlu, dönemin SSK Hastanesi Başhekimi Doktor Metin Sürmeli, Küçüker Tekstil’in sahiplerinden İşadamı Sait Küçüker, Denizlispor’lu futbolcu Doğan Seyfi Atlı, Denizlispor’da teknik direktörlük yapmış Tevfik Lav trafik kazasına kurban verdiğimiz değerlerimiz. İşte o değerler Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu tarafından Ankara’da açılan sergi ile yeniden gündemde.

/ DENİZLİHABER / 2 Mayıs 2012 Çarşamba, 13:25

Trafik kazalarının önüne geçmek ve insanların bu konudaki duyarlılıklarını artırmak için Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) kazalarda can veren ünlü isimlerin fotoğraflarının bulunduğu ´Kaybettiğimiz Değerler´ sergisi düzenledi.

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu Sanat Galerisi´nde TESK tarafından ziyaretçilerin beğenisine sunulan sergi, Trafik haftası sebebiyle düzenlendi. Recep Yazıcıoğlu, Metin Oktay, Ercan Arıklı, Kerim Tekin, Mustafa Taşar, Adnan Kahveci, Kıvırcık Ali, Barış Akarsu, Ahsen Çetiner, Hande Mumcu, Vedat Dalokay, Tevfik Lav´ın trafik kazasında hayatının kaybettiği bildirilerek, “Bu isimlerin kamuoyu tarafından yakından tanınmalarının yanı sıra bir başka ortak özellikleri daha var. Hepsi de hayatlarını trafik kazasında kaybetti. Bir türlü önü alınamayan kazalar, her gün aramızdan bir ´değeri´ koparıyor.

Trafik canavarının en acısını en çok yaşayanlar arasında Denizlililer var. Denizli’de görev yaptığı sırada trafik kazasında hayatını kaybeden Vali Recep Yazıcıoğlu, Denizli’nin sevilen doktorlarından o dönem SSK Hastanesi Başhekimi olan Metin Sümerli, Küçüker Tekstil’in sahiplerinden işadamı Sait Küçüker, Denizlisporlu futbolcu Doğan Seyfi Atlı, Denizlispor’da teknik direktörlük yapmış Tevfik Lav Denizli’nin trafik kazasına kurban verdiği isimler arasında.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı